Κλήθηκε και ο Τζεμπούρ στην εθνική Αλγερίας

Κλήση όχι μόνο για τον Αμπντούν, αλλά και για τον Τζεμπούρ έχει φτάσει -μέσω ΕΠΟ- στον Ολυμπιακό από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ενόψει του Κόπα Άφρικα. Οπερ σημαίνει πως ο Ζαρντίμ θα χάσει τους δύο παίκτες για σημαντικό χρονικό διάστημα (η διοργάνωση διεξάγεται 19/01-10/2).

Κλήθηκε και ο Τζεμπούρ στην εθνική Αλγερίας

Κλήση όχι μόνο για τον Αμπντούν, αλλά και για τον Τζεμπούρ έχει φτάσει -μέσω ΕΠΟ- στον Ολυμπιακό από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο εκ των κορυφαίων σε απόδοση ποδοσφαιριστών των "ερυθρόλευκων" για σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς να υπενθυμίσουμε οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο Αμπντούν μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Αλγερινά ΜΜΕ, θα πρέπει να βρίσκεται στην πατρίδα του στις 2 Ιανουαρίου, καθώς είναι τραυματίας (υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο) και θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου. Εκτιμάται, όμως, πως θα είναι διαθέσιμος πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, λοιπόν, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τους δύο Αλγερινούς επιθετικούς του Ολυμπιακού, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα (Τζεμπούρ) και τον πρώτο παίκτη τους σε ασίστ (Αμπντούν) σε αρκετά παιχνίδια, ενώ στις 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας (που θα είναι εκτός έδρας) στη φάση των 32 του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK