Κοντά στις ακαδημίες ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο όχι μόνο αισθάνεται ασφάλεια στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά ξεκίνησε συζητήσεις με τους υπεύθυνους και προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου.

Κοινή γραμμή θα έχει τη φετινή περίοδο ο οργανισμός του Ολυμπιακού από την Κ-15 μέχρι και την μεγάλη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε σύσκεψη με τα στελέχη των ακαδημιών, έτσι ώστε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (11/10) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανέωσε τα συμβόλαια των Μανθάτη, Ρέτσου, Νικολάου και Ανδρούτσου, παιδιά που προέρχονται από στα σπλάχνα της ομάδας.

"Πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη σύσκεψη με θέμα τις σχέσεις της Ακαδημίας με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στην οποία συμμετείχαν ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μπέντο, ο συνεργάτης του κ. Πέρες, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι προπονητές των ομάδων Κ-20, Κ-17, Κ-16, Κ-15. 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του κ. Μπέντο για την λειτουργία της Ακαδημίας και ο κοινός προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από την συζήτηση κατέθεσε τις δικές του απόψεις πάνω σ’ όλα τα θέματα και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας των συνεργατών του με τους προπονητές της Ακαδημίας".

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα