"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Λάζοβιτς"

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το αν οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν ή όχι στο Champions League.

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Λάζοβιτς"

Η σερβική εφημερίδα " Alo!" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά μεταγραφή του αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και ο σύλλογος θα επιθυμούσε την πώλησή του τώρα ώστε να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο του (έστω και λίγα), από το να τον "χάσει" ως ελεύθερο σε 6 μήνες.

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Λάζοβιτς"

Πολλά ωστόσο θα εξαρτηθούν από το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει ή όχι στο Champions League, αλλά όπως αναφέρεται, ο Μίτσελ έχει μελετήσει τον παίκτη και έχει καλή άποψη για αυτόν. Ο Ντάρκο Λάζοβιτς βρίσκεται από το 2009 στον Ερυθρό Αστέρα και 6 σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας 122 φορές και έχει πετύχει 24 τέρματα, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας.

Τέλος να σημειωθεί πως στις 18 Μαΐου του 2013 υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σε ματς κόντρα στην Παρτιζάν, ο οποίος τον κράτησε εκτός για περίπου 8 μήνες.

Δείτε τον Σέρβο εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK