Κρίσιμα 24ωρα για Τζεμπούρ-Τοροσίδη

Κρίσιμα εικοσιτετράωρα για τις υποθέσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων των Βασίλη Τοροσίδη και Ράφικ Τζεμπούρ. Ζυγώνει η ώρα των απαντήσεων των δύο ποδοσφαιριστών. Το βλέμμα στραμμένο στην πορτογαλική αγορά έχει ο Λορένθο. Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης έχει το ρεπορτάζ.

Κρίσιμα 24ωρα για Τζεμπούρ-Τοροσίδη

Διατεθειμένοι να ξεκαθαρίσουν άμεσα το τοπίο σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων των Τοροσίδη και Τζεμπούρ εμφανίζονται στον Ολυμπιακό. Τα προσεχή εικοσιτετράωρα μάλιστα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα. Οι "σειρήνες" από το εξωτερικό εξακολουθούν να υφίστανται, ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Στην περίπτωση του Τοροσίδη όλα παραμένουν ανοιχτά, κι ενδεικτικό του γεγονότος είναι ότι ο μάνατζέρ του είναι σε επαφές με συλλόγους της Ιταλίας και της Αγγλίας και αναμένει από μέρα σε μέρα απάντηση.

Όσον αφορά τον Τζεμπούρ, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα κρατήσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές, ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια.

Ο μάνατζερ του Τζεμπούρ πάντως έχει επαφές σε Γαλλία και Τουρκία, ενώ σχετικά με δημοσίευμα στην Κωνσταντινούπολη το οποίο ανέφερε ότι η Μπεσίκτας προσφέρει 700.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 29χρόνου επιθετικού, από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ τόνισαν πως δεν έχουν δεχτεί επίσημη πρόταση.

Ο Κοβάσεβιτς και ο Λορένθο συνεχίζουν τις επαφές τους για παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Ισπανός το τελευταίο διάστημα έχει στραμμένο το βλέμμα περισσότερο στην πορτογαλική αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK