Μαρινάκης κατά προπονητολογίας και... εισαγγελίας

Στήριξε τον Μίτσελ και επανέλαβε την πρόθεση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη διάρκεια της παρουσίασης του Χαβιέρ Σαβιόλα. "Δεν αλλάζουμε προπονητή" και "δεν έχω μάθει να ζω υπό ομηρία", οι σημαντικότερες ατάκες του προέδρου των νταμπλούχων.

Μαρινάκης κατά προπονητολογίας και... εισαγγελίας

Επιθετική ήταν η στάση που κράτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον Μίτσελ με αφορμή την κριτική που του ασκείται το τελευταίο διάστημα και κατηγόρησε ονομαστικά δύο εισαγγελείς, ρίχνοντας ξανά τη βόμβα της παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ.

Αρχικά ο Β.Μαρινάκης αναφέρθηκε στον ερχομό του Αργεντινού αστέρα λέγοντας πως " είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε τον Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος είναι κόσμημα για το πρωτάθλημά μας. Κάναμε την υπέρβασή μας. Ολα αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του, η εμπειρία του και οι ικανότητές του θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν θα είναι έτοιμος θα μας κάνει χαρούμενους μέσα στο γήπεδο".

Ερωτηθείς να εξηγήσει το λόγο της υλοποίησης μιας τόσο δαπανηρής μεταγραφής ανέφερε ότι " κάναμε την υπέρβαση γιατί αυτό που έχει κουράσει όλο τον κόσμο είναι αυτή η καθημερινή μιζέρια. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει ο καθένας μας να δουλέψει, να βάλει το κεφάλι κάτω και να κάνει πέντε πράγματα γι' αυτόν τον τόπο. Και όσοι έχουμε την δυνατότητα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για να δείξουμε ότι η Ελλάδα υπάρχει".

Κατόπιν ο πρόεδρος των Πειραιωτών κλήθηκε να σχολιάσει την προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και δη μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ. " Θα πρέπει να σταματήσει", ανέφερε και συμπλήρωσε: " Ο Ολυμπιακός, όταν πρέπει, θα είναι έτοιμος. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό, έχει ενισχυθεί, θα ενισχυθεί περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει αυτή η εικόνα. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι δεν έχει δείξει αυτό που θέλουμε. Η ομάδα έχει κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία και είναι λογικό να μην μπορεί να δείξει αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Υπάρχει χρόνος και θα διορθωθούν τα λάθη. Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή, θα γίνει. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι με τον προπονητή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' ασχολούμαστε με αυτό το θέμα γιατί ο προπονητής δεν αλλάζει. Απέχουμε άλλωστε 40 ημέρες από την έναρξη του Champions League".

Ακολούθως επανέλαβε την πρόθεσή του να παραιτηθεί " διότι δεν έχω μάθει να ζω υπό την ομηρία οποιουδήποτε εισαγγελέα. Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του κ. Κορρέ και της κα. Παπανδρέου, οι οποίοι μπορούν με μία δίωξη να σε βάλουν σε μία εμπειρία χρόνων, χωρίς κανένα στοιχείο και να υποφέρεις καθημερινά, κοινωνικά και επαγγελματικό. Αυτό είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί. Είχα πει επίσης ότι ο αθλητικός νόμος που είχε ψηφιστεί είναι ένας νόμος που μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς στοιχεία να σε οδηγήσει στη θέση του κατηγορούμενου, οπότε εγώ δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο. Είχαμε στείλει τότε και τις θέσεις. Αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Να μην υπάρχει καμία ανησυχία πάντως, θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω και φέτος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, θα προσφέρει καλύτερο θέαμα και αν είμαστε τυχεροί στην κλήρωση του Champions League πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια λειτουργίας ιδρύματος στα πρότυπα του εξωτερικού σημειώνοντας ότι " το θέμα το έχουμε σκεφτεί εδώ και 1,5 χρόνο. Πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε. Ο Ολυμπιακός βοηθάει ήδη τον κόσμο, αλλά εγώ θέλω να έχει όσο λιγότερο προβολή κάτι τέτοιο. Δεν έχει σημασία να το λες. Μόνο να βοηθάς. Σε αυτό το ίδρυμα όπως το σκέφτομαι θα μετέχουν άνθρωποι με γνώση για να βοηθήσουν τον κόσμο που το έχει ανάγκη".

Κλείνοντας διέψευσε κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να εξαγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό 902.

Το live της παρουσίασης Σαβιόλα

13:56
O Ολυμπιακός παρουσιάζει τον σπουδαίο Χαβιέρ Σαβιόλα. Από εδώ θα παρακολουθήσουμε τα όσα συμβαίνουν στο Καραϊσκάκης με ζωντανή εικόνα, ήχο και περιγραφή.
14:00
Χθες το μεσημέρι έγινε η παρουσίαση των Κάμπελ, Μετζανί, Ολαϊτάν και Ρομπέρτο. Ενώ θα ακολουθήσει και άλλη αύριο!
14:03
Συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα (7 Αυγούστου) μπροστά από την Θύρα 7 η νέα... τετράστερη φανέλα του Ολυμπιακού.
14:06
Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την Τετάρτη (7/8) και μετά τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας, όσοι θελήσουν να την αγοράσουν θα έχουν το προνόμιο να τυπώσουν δωρεάν το όνομα που επιθυμούν, δίχως την παραμικρή επιπλέον χρέωση.
14:08
Αύριο υπάρχει και το πρώτο (και τελευταίο) φιλικό του Ολυμπιακού στην Ελλάδα για τη φετινή προετοιμασία. Αντίπαλος η Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκης. Σέντρα στις 21:00 και ο Σαβιόλα στην αποστολή.
14:09
φικοσ : πότε αρχίζει
14:09
Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης ήταν στις 14:00. Εχουμε μια μικρή καθυστέρηση,
14:15
Ακόμα δεν έχει έρθει ο Αργεντίνος σούπερ σταρ. Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Καραϊσκάκης.
14:16
τζονι : ολο starting soon λεει τι γινεται?
14:17
Το live streaming ανοίγει από το κανάλι του Ολυμπιακού. Προφανώς όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα υπάρχει και εικόνα.
14:17
fournoi7 : η γυναικα του Σαβιολα θα ειναι σαν του Ρομπερτο?
14:18
Όντως, και η σύντροφος του Σαβιόλα είναι εντυπωσιακή! Αλλά μιας και αναφέρθηκες στην Μάρτα, ιδού:
14:19
Kαι άλλη μία φώτο από την χθεσινή παρουσία της 26άχρονης συζύγου του Ρομπέρτο στο Καραϊσκάκης:
14:24
Είμαστε σε αναμονή της άφιξη του Σαβιόλα στην αίθουσα όπου θα γίνει η συνέντευξη.
14:28
Mόλις άνοιξε το live stream!
14:29
kostas : valte thn gineka toy saviola foto na tn doyme kai emis
14:29
Ιδού και η Ρομανέλα! Πάμε όμως στον Σαβιόλα, μόλις ήρθε!
14:30
Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην παρουσίαση.
14:30
Ξεκινά η παρουσίαση.
14:30
Μιλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
14:32
"Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε τον Σαβιόλα που είναι κόσμημα για το πρωτάθλημά μας. Κάναμε την υπέρβασή μας. Ολα αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του, η εμπειρία του, οι ικανότητές του, θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν θα είναι έτοιμος θα μας κάνει χαρούμενους μέσα στο γήπεδο."
14:32
Τώρα η τοποθέτηση του Σαβιόλα..
14:34
''Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα λόγια του. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Προσπαθώ να ετοιμαστώ για να απολαύσει ο κόσμος τις ικανότητές μου. Ευχαριστώ τον κόσμο, νιώθω ήδη την αγάπη του. Θέλω να του την ανταποδώσω στο γήπεδο".
14:40
Μαρινάκης απαντά σε δύο ερωτήματα: "Ηρθαμε εδώ για τον Σαβιόλα και όχι για άλλα ερωτήματα. Τέλος πάντων. Οσον αφορά γιατί κάναμε την υπέρβαση, αυτό που έχει κουράσει όλο τον κόσμο είναι αυτή η καθημερινή μιζέρια. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει ο καθένας μας να δουλέψει, να βάλει το κεφάλι κάτω και να κάνει 5 πράγματα γι' αυτόν τον τόπο. Και όσοι έχουμε την δυνατότητα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για να δείξουμε ότι η Ελλάδα υπάρχει. Σχετικά με τον προπονητή. Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά! Ο Ολυμπιακός όταν ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είναι έτοιμος. Εχουμε πολύ καλό υλικό και θα ενισχυσθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν πρέπει να βγαίνει αυτή η εικόνα. Αν έχουν γίνει πχ δύο λάθη από τον προπονητή εμάς δεν μας απασχολεί. Είμαστε στην προετοιμασία, ήταν πολύ σκληρή και όλα θα είναι έτοιμα όταν πρέπει. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι με τον προπονητή! Ας κάνουμε λίγη υπομονή,  υπάρχει χρόνος. Είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ".
14:42
Ο Σαβιόλα για το αν έχει εγωισμό για να δείξει στην Ελλάδα ότι δεν έχει τελειώσει: ''Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα το έκανα γιατί έχω κίνητρα. Το σημαντικότερο; Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό με την εμπειρία μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω για να κάνει η ομάδα το κάτι καλύτερο στην Ευρώπη"

Για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει:
"Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για την πρόταση, σκεφτόμουν ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Οταν το σκέφτηκε πιο σοβαρά, το κίνητρο ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια με ενέπενευσε η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού".
14:46
"Το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό είναι από τα ωραιότερα της καριέρας μου. Ελπίζω να το έχουν ξεχάσει οι οπαδοί του. Πλέον θα χαίρονται με αυτά που βάζω γι' αυτούς", σχολιάζει για το γκολ με τη Μονακό.
14:48
"Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι το σύνολο και όχι οι μονάδες. Αν είμαστε ενωμένοι, αν είμαστε ένα δεμένο σύνολο θα πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει", σχολιάζει ο Σαβιόλα για το βαθμό ετοιμότητας.
14:49
Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: ''Ναι, ξέρω. Μου έχουν πει ότι πρέπει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός", απαντά ο Σαβιόλα.
14:52
''Το θέμα του ιδρύματος το έχουμε σκεφτεί εδώ και 1,5 χρόνο. Πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε. Ο Ολυμπιακός βοηθάει ήδη τον κόσμο, αλλά εγώ θέλω να έχει όσο λιγότερο προβολή κάτι τέτοιο. Δεν έχει σημασία να το λες. Μόνο να βοηθάς", σχολιάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για ερώτηση για το αν ετοιμάζεται Olympiacos Foundation. 
14:54
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να αφήσει την προεδρία της ομάδας. "Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του Κορρέ και της Παπανδρέου", τονίζει χαρακτηριστικά. "Θα σας ενημερώσουμε σύντομα, αλλά να μην υπάρχει καμία ανησυχία στον κόσμο: Θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό!
14:55
"Κατηγορηματικά το διαψεύδω", απαντά ο Μαρινάκης για τις φήμες περί εξαγοράς του 902.
14:55
Ήρθε η ώρα να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη φανέλα με το "9" στον Χαβιέρ Σαβιόλα.
14:56
Και οι καθιερωμένες φωτογραφίες μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο!
14:57
Κάπου εδώ θα σας αφήσουμε, καλό σας μεσημέρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK