Ολυμπιακός - Μπρέντα 1-2

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη σαφώς πιο έτοιμη και ξεκούραστη Μπρέντα. Το γκολ των "ερυθρολεύκων" ο Κέβιν Μιραλάς.

Ολυμπιακός - Μπρέντα 1-2

Δύο ήταν τα πρόσωπα που είχε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτό το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του. Στο πρώτο ημίχρονο, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο και πρεσάροντας σωστά και ψηλά, δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για γκολ.

Αντίθετα, από τα μέσα του δευτέρου μέρους κι έπειτα, η κούραση άρχισε να γίνεται αισθητή, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να υποπίπτουν σε εύκολα λάθη, τα οποία εν τέλει πλήρωσαν.

Παρά την ήττα, πάντως, ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα φρέσκος και ανταγωνιστικός για την εποχή, με τους Μιραλάς, Φετφατζίδη, Γκρμπιτς και Φουστέρ να προκαλούν πολλές ζημιές στους Ολλανδούς και τον Βαλεριάνο να καταπίνει πολλά χιλιόμετρα από την αριστερή πλευρά.

Βέβαια, αν οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, θα πρέπει να μειώσουν κατά πολύ τα λάθη που έκαναν στο δεύτερο μέρος και ιδίως στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης.

Τι κρατάμε: Τον εξαιρετικό Ολυμπιακό του διαστήματος 15'-40'.

Τι πετάμε: Την αμυντική λειτουργία στις φάσεις που προήλθαν τα γκολ της Μπρέντα.

Συμπέρασμα: Όπως είναι φυσικό, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δουλειά στη φυσική κατάσταση. Η λογική, πάντως, λέει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα πονοκεφαλιάζει τόσο γι' αυτό. Σε όλους τους άλλους τομείς δεν τα πήγε άσχημα. Αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή του στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

15ο λεπτό:

31ο λεπτό:

40ό λεπτό ΓΚΟΛ:

73ο λεπτό ΓΚΟΛ:

81ο λεπτό ΓΚΟΛ:

Tο live του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK