Παρουσίαση... Ορμπάιθ

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Ζαν Μακούν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε νέα προσθήκη-έκπληξη του Ολυμπιακού ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αυτός θα είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Παρουσίαση... Ορμπάιθ

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών μπορεί αρχικά να δήλωσε πως "έχουμε έρθει για τον Μακούν", το καλύτερο όμως το κράταγε για το τέλος, αφού όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει νέα μεταγραφή, απάντησε χαρακτηριστικά: "Θα περιμένετε και νέα έκπληξη".

Από την πλευρά του, ο Ζαν Μακούν εντυπωσιάστηκε από τη θερμή υποδοχή που του έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Παρουσίαση... Ορμπάιθ

"Όταν μίλησα με την διοίκηση, είδα ότι με ήθελαν πολύ και ήρθα σε έναν σύλλογο που ξέρει να κερδίζει, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League", είπε αρχικά ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος.

Ερωτηθείς για την διοργάνωση με τα αστέρια, ο 28χρονος άσος απάντησε: "Πριν από δύο χρόνια με την Λιόν, κάναμε μια καλή πορεία και φτάσαμε στα ημιτελικά. Εύχομαι να κάνουμε το ίδιο με τον Ολυμπιακό, να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να παίξουμε καλή μπάλα".

Ορμπάιθ ο επόμενος

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι ο ποδοσφαιριστής την απόκτηση του οποίου προανήγγειλε ουσιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την επίσημη παρουσίαση του Ζαν Μακούν. Η μεταγραφή του αρχηγού της Αθλέτικ Μπιλμπάο ενδέχεται να ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (29/08).

To live της παρουσίασης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK