Μίτσελ: "Μιλάμε με Πουλίδο και άλλους 3 παίκτες"

Τα πλάνα της νέας σεζόν παρουσίασε ο Μίτσελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (29/04). Ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Άλαν Πουλίδο και με ακόμα 3 παίκτες, αποκάλυψε ότι κοιτάζει Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και μίλησε και για το μέλλον των δανεικών. "Δεν αξίζουν Τούμπα οι Έλληνες", δήλωσε για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μίτσελ: "Μιλάμε με Πουλίδο και άλλους 3 παίκτες"

Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

Για το πλάνο του ενόψει της επόμενης σεζόν

"Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, να μην γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου αρέσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών".

Για το προφίλ των μεταγραφών

"Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που να έχουν εμπειρία, αλλά και ποδοσφαιριστές με όρεξη για να παίξουν. Το πρώτο που μας απασχολεί είναι να μην φέρουμε στον Ολυμπιακό παίκτες που να έχουν ένα όνομα αλλά παίκτες που έχουν και όρεξη για να προσφέρουν".

Για τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ

"Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Η προτεραιότητα μας είναι να επιτύχουμε με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Απ' όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή την στιγμή δεν τον έχουμε. Ο Πουλίδο είναι ένας από τους παίκτες που διαπραγματευόμαστε. Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες".

Για τους δανεικούς παίκτες

"Σίγουρα κάποιοι από τους δανεικούς που επέστρεψαν θα είναι μαζί μας και την ερχόμενη χρονιά. Η περίπτωση του Βαλντέζ ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους δανεικούς, θα συζητηθεί η περίπτωση του για το αν θα μείνει. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με όλους τους δανεικούς όπως γίνεται με όλες τις ομάδες".

Για τις αποχωρήσεις παικτών

"Δεν υπάρχει καμία ενεργή πρόταση αυτή την στιγμή από άλλη ομάδα για παίκτη του Ολυμπιακού".

Για τον Ολαϊτάν

"Για τον Ολαϊτάν ελπίζουμε να είναι μαζί μας την ερχόμενη σεζόν, είναι σε καλό δρόμο η επιστροφή του. Πρέπει να κοιτάμε τα τεστ που του κάνουν οι γιατροί. Αν με ρωτάγατε ποιον παίκτη θα ξανά έφερνα στον Ολυμπιακό αν είχα την δυνατότητα θα έλεγα τον Ολαϊτάν".

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν

"Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Για τον ίδιο

"Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στον σύλλογό μας".

Για τις αλλαγές στους συνεργάτες του

"Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό".

Για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

"Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουν τέτοιες εικόνες, όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα. Αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK