Μαρινάκης: "Μην πάτε στα μπουζούκια"

Ο Β. Μαρινάκης κράτησε χαμηλούς τόνους και συμβούλευσε τους ποδοσφαιριστές να μην πάνε στα μπουζούκια υπό το βάρος των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. "Πρέπει να προστατεύσουμε την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου", είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες κατά την άφιξη τους στο Ρέντη. Υποδοχή πρωταθλητών από τον κόσμο.

Μαρινάκης: "Μην πάτε στα μπουζούκια"

"Συγχαρητήρια για τη νίκη, η οποία ήρθε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Πέραν της σημερινής νίκης πρέπει να προστατεύσουμε την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η χώρα περνάει μια μεγάλη κρίση και όλα αυτά τα γεγονότα δίνουν τροφή για διάφορα σχόλια. Οι Ελληνες καταλαβαίνουν τι λέω. Θα ήθελε να μεταφερθούν αυτά που λέω και στους ξένους παίκτες που έχουμε στον Ολυμπιακό", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους παίκτες μετά την άφιξή τους στο Ρέντη και πρόσθεσε:

"Πάνω απ' όλα είμαι Ελληνας και θέλω το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς δεν θα στείλουμε dvd στην UEFA, ούτε θα κάνουμε τίποτε άλλο. Πρέπει να ηρεμήσουμε, αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ πρέπει να τα ξεχάσουμε. Δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και θέλω να σας συγχαρώ γιατί ήσασταν εντάξει και ήσασταν και μάγκες. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, στόχος μας παραμένει το νταμπλ. Ο Ολυμπιακός έχει μέλλον και του χρόνου πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα και στην Ευρώπη. Ο Βαλβέρδε αγαπά την Ελλάδα και θέλει να προσφέρει. Με την πορεία σας και αν όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος θα πάρετε περισσότερα χρήματα. Σήμερα θα σας συνιστούσα να μην πάτε στα μπουζούκια μετά τα όσα έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Τετάρτη έχουμε αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ".

Ολοκληρώνοντας τόνισε: "Σας είχα πει μετά το ματς με τη Μέταλιστ την Πέμπτη ότι για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει η νίκη στο ντέρμπι".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρινάκης αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ ο ίδιος δεν σταματούσε να μοιράζει συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενώ τον πρώτο που αγκάλιασε μόλις έφτασε το πούλμαν στο Ρέντη ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK