Μαρινάκης στους οργανωμένους: "Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση για την Ελλάδα και την Ευρώπη"

Υποσχέσεις για μεταγραφές προκειμένου ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και να διεκδικήσει διακρίσεις στην Ευρώπη έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, την Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Μαρινάκης στους οργανωμένους: "Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση για την Ελλάδα και την Ευρώπη"

Την ενίσχυση του έμψυχου υλικού σε τέτοιο βαθμό, ώστε "να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα" , αλλά και "να πάμε όσο το δυνατό πιο ψηλά στην Ευρώπη" υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης».

"Θα κάνουμε αυτό που πρέπει" είπε ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" και υποστήριξε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να αποκτηθεί " ό,τι καλύτερο υπάρχει από την εγχώρια αγορά" και, παράλληλα, "θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από το εξωτερικό".

Ο Μαρινάκης επισήμανε, ότι "το βάθος στο ρόστερ βοήθησε στο να έχουμε διαρκώς λύσεις, παρά τους τραυματισμούς και τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην περίοδο", ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αμπντούν, λέγοντας "είδατε πόσα πρόσφερε εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση της ομάδας για να την κάνουμε ακόμα πιο δυνατή".

Η συζήτηση, όπως ήταν λογικό, στράφηκε κάποια στιγμή και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Αυτό που πρέπει όλοι μαζί να κοιτάζουμε είναι η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο" τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε: " Έχουμε όνειρα και επιθυμούμε να πάμε παραπάνω στην Ευρώπη. Γι΄αυτό θέλουμε να υπάρχει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα. Να είναι καλά και οι άλλες ομάδες. Παλεύουμε και θα παλέψουμε για να μείνει ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σχετικά, με τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, ο Μαρινάκης υποστήριξε: "Μαγκιά είναι να είσαι ήρεμος και να προστατεύεις αυτό που αγαπάς, δηλαδή την ομάδα. Αυτή είναι και η διαφορά των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού σε σχέση με τους άλλους. Είμαστε μία οικογένεια και εσείς ποτέ δεν θα στρεφόσασταν εναντίον της ίδιας της ομάδας. Ποτέ δεν θα κάνατε κακό στον Ολυμπιακό μας, με όποιον και να είχατε κόντρα".

Ο πρόεδρος των ΠΑΕ είπε επίσης, ότι θα πρέπει θα κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, να συνεχίσουν οι οπαδοί να στηρίζουν την ομάδα δείχνοντας άψογη συμπεριφορά, ενώ οι εκπρόσωποι των οργανωμένων συνδέσμων τόνισαν πως η κίνηση να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα σημαντική, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάει η πατρίδα μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK