"Μαρτυριάρης" ο Προτό, έδειξε τι γίνεται στο Ρέντη!

Ο Σίλβιο Προτό κέρδισε φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό μέσα από δουλειά στις προπονήσεις και μία απόδειξη είναι το video που ανέβασε στο Instagram.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Κουβαλούσε χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του απα τα βελγικά γήπεδα, παρόλα αυτά ο Σίλβιο Προτό δεν είχε πρόβλημα και σε μία ξένη χώρα να δείξει την αξία του και να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου του Ολυμπιακού.

Πλέον, ο Βέλγος κίπερ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του μέσα από τις μεστές εμφανίσεις του στο χορτάρι (από τους πλέον σταθερούς παίκτες της ομάδας του) και ένας από τους λόγους είναι σίγουρα η καθημερινά δουλειά του στις προπονήσεις.

Ένα μικρό δείγμα του τι γίνεται στο Ρέντη φρόντισε μάλιστα ο ίδιος να το βγάλει προς τα έξω, ανεβάζοντας video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram εν ώρα δράσης ή για την ακρίβεια εν ώρα πτήσεων μπροστά στην εστία του.

"Να δίνεις τα πάντα κάθε μέρα! Η ζωή του γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ασκήσεις με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη", σχολίασε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK