Με απουσίες στο Ηράκλειο

Τους 18 παίκτες που θα μεταβούν στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24/9) με τον Εργοτέλη ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με απουσίες στο Ηράκλειο
feisa.jpg INTIME SPORTS

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 9 το πρωί της Παρασκευής (23/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με αντίπλαο τον Εργοτέλη.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους και τραυματίες Γέστε, Φέισα, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Δασκαλάκη, Γκρμπιτς, Βαλεριάνο και Ποτουρίδη

Ο Φρανθίθκο Γέστε “τρέχει” για να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Ισπανός μέσος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και διατήρησε τις ελπίδες ότι θα μπει στην πτήση για το Λονδίνο. Ατομικό έκαναν και οι Μανιάτης, Φετφατζίδης, ενώ αντίθετα ο Φέισα, συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά “κόπηκε” από την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK