Μετά την Πορτογαλία αποφασίζει ο Ζαρντίμ

Μετά τους τρεις φιλικούς αγώνες στην Πορτογαλία θα αποφασίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να παραχωρηθούν από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού.

Μετά την Πορτογαλία αποφασίζει ο Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πει στη διοίκηση ότι θέλει να δουλέψει με 24-25 ποδοσφαιριστές, οπότε θα χρειαστεί να «κόψει» αρκετούς παίκτες. Όπως προέκυψε, όμως, από τη σύσκεψη που είχε με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, θα κάνει τις εισηγήσεις του μετά τα παιχνίδια με αντιπάλους τη Φαρένσε, τη Μπράγκα και τη Νιούκαστλ, έτσι ώστε να έχει βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Όσον αφορά τον Ιμπαγάσα, την Παρασκευή ή το Σάββατο θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα στον Ολυμπιακό, για το αν ο Αργεντινός μέσος, που προέρχεται από θλάση στον δεξιό δικέφαλο, θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία. Οι Μιραλάς, Φουστέρ και Ζαραδούκας θα παραμείνουν στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν (οι δύο πρώτοι) θεραπεία και (ο τελευταίος) ατομικό πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ, κάτι η ζέστη, κάτι η κόπωση που διαπιστώθηκε σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οδήγησαν τον Ζαρντίμ στο να ματαιώσει την απογευματινή προπόνηση στο Ρέντη. Οι παίκτες πήγαν στις 7 το πρωί την Τετάρτη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, πήραν όλοι μαζί πρωινό, όπως είχε ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός και στις 8:30 ξεκίνησαν το πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και εκπαιδευτικό δίτερμα, στο οποίο έλαβαν μέρος και οι διεθνείς Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν διπλές προπονήσεις, τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, το Σάββατο θα γυμναστούν το πρωί, πιθανότατα την Κυριακή θα έχουν ρεπό, ενώ τη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία. Την επομένη (24/7) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φαρένσε στο Φάρο (22:00 ώρα Ελλάδος).

Στη Ρόντα ο Νέμεθ

Στη Ρόντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Νέμεθ. Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Ρόντα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό αποκτώντας τα δικαιώματα του Ούγγρου επιθετικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK