Μετά τον Εσιέν, ο Σιλβέν Μαρβό!

Από τον Ολυμπιακό υποστήριξαν τη Δευτέρα (30/12) ότι δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πέραν από εκείνης του Πελέ, αλλά αγγλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως, μετά τον κεντρικό μέσο της Τσέλσι, οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται και με τον ακραίο επιθετικό της Νιούκαστλ.

Μετά τον Εσιέν, ο Σιλβέν Μαρβό!

Οι Μαρβό είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήθελε να παραμείνει στους «ανθρακωρύχους» και την Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Chroniclelive.co.uk”, ο Ολυμπιακός «παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον εξτρέμ της Νιούκαστλ, Σιλβέν Μαρβό ο οποίος δεν αποτελεί βασική επιλογή του προπονητή Άλαν Πάρντιου».

Κατά τους Άγγλους, ο 27χρονος παίκτης εμφανίζεται να είναι ανοιχτός για τη μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 16 του Champions League».

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως έχουν τούτη την ώρα τον Κάμπελ, τον Βάις και τον Φουστέρ ως επιλογές για τα άκρα της επίθεσης. Ο Μαρβό, βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ έως το 2016 και την τρέχουσα περίοδο έχει μόλις 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε στη Ρεν μέχρι το 2011 και έχει παίξει συνολικά στην καριέρα του σε 137 παιχνίδια, έχοντας 19 γκολ και 21 ασίστ.

Κατά τα άλλα, οι Ρουμάνοι επιμένουν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, ότι ο Ολυμπιακός έχει σταντ μπάι τον Ταταρουσάνου για το καλοκαίρι και περιμένει πρώτα τις εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του Ρομπέρτο.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κάρντιφ σκοπεύει να ζητήσει από την Άρσεναλ το καλοκαίρι να της παραχωρήσει δανεικό τον Κάμπελ για την επόμενη σεζόν, ενώ στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Μετζανί θα ενσωματωθεί στο δυναμικό της Βαλενσιέν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK