Mετά τον Ρομαό, ακολουθεί ο Ομάρ

Ο Αλεξί Ρομαό συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για ανανέωση της συνεργασίας εώς το 2020 και σειρά στις ανανεώσεις παίρνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
omar EUROKINISSI SPORTS

Εδώ και μέρες είχε ξεκινήσει μία κουβέντα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρομαό για την ανανεώση της συνεργασίας των δύο πλευρών εώς το καλοκαίρι του 2020 (με συμβόλαιο 1+1). Άλλωστε δεν ήταν τυχαίες κάποιες κινήσεις από πλευράς διοίκησης, όπως για παράδειγμα να βάλουν τον Αφρικανό στην πεντάδα των αρχηγών.

Ο Ρομαό λοιπόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “ερυθρόλευκους” για να ανανεωθεί η συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια και πλέον αυτό που απομένει είναι το τυπικό.

Έχει και συνέχεια όμως το κομμάτι των ανανεώσεων. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό συζητήσεις και με την πλευρά του Ελαμπντελαουί για να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών επίσης εώς το 2020. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μετά τον Ρομαό, σειρά θα πάρει και ο Νορβηγός, καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Είναι κάτι που το επιθυμούν τόσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση. Οπότε, σύντομα θα έχουμε νέα.

Όπως νέα αναμένεται να έχουμε και για τον Μπεν, το συμβόλαιο του οποίου επίσης εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, η σχέση του Αφρικανού με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετική και θα πρέπει να θεωρήσουμε ήδη δεδομένο ότι ο Μπεν θα ανανεώσει με συνοπτικές διαδικασίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK