Παίρνει Μιλιβόγεβιτς, χάνει Μανιάτη, Τσόρι, Εντινγκά

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται η άφιξη του Λούκα Μιλόγεβιτς στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" χάνουν τους Ντομίνγκες,Μανιάτη και Εντινγκά για τις επόμενες μέρες, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Παίρνει Μιλιβόγεβιτς, χάνει Μανιάτη, Τσόρι, Εντινγκά

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς της Άντερλεχτ, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για τη θέση του κεντρικού χαφ, μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Ντιόπ, τον οποίο τελικά η Λεβάντε δεν άφησε να φύγει.

Παίρνει Μιλιβόγεβιτς, χάνει Μανιάτη, Τσόρι, Εντινγκά

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα με την Άντερλεχτ και ο 23χρονος Σέρβος χαφ, αναμένεται να φτάσει στις 12.15 ώρα Ελλάδος στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", για να υπογράψει το του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και να ενσωματωθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

Τραυματίες οι Μανιάτης, Τσόρι, Εντινγκά

Πέρα από τα καλά νέα για την υπόθεση Μιλιβόγεβιτς, η ημέρα είχε και άσχημα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και θα λείψει για 2 με 3 εβδομάδες. Οι γιατροί του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν αγώνα δρόμου προκειμένου ο παίκτης να προλάβει τον αγώνα με την Ατλέτικο για την πρεμιέρα του Champions League.

Παίρνει Μιλιβόγεβιτς, χάνει Μανιάτη, Τσόρι, Εντινγκά
INTIME SPORTS

Από εκεί και πέρα, λιγότερο ανησυχητικοί είναι οι τραυματισμοί των Εντινγκά και Ντομίνγκες που αποκόμισαν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο πρώτος έχει υποστεί ελαφριά διάσειση και θα μείνει για 2 με 3 ημέρες εκτός προπόνησης για να παρακολουθηθεί η κατάστασή του, ενώ ο Τσόρι έχει μια ελαφριά κάκωση στο γόνατο και θα προφυλαχθεί για 1-2 μέρες, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για τη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη:

Καταλήγουν σε Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK