Μιραλάς: "Θέλω να μείνω κι άλλο στον Ολυμπιακό"

Οι "σειρήνες" από συλλόγους του εξωτερικού ηχούν ολοένα και περισσότερο στα αυτιά του Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο, ο Βέλγος επιθετικός θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος με δηλώσεις του στο γαλλικό περιοδικό "France Football.

Μιραλάς: "Θέλω να μείνω κι άλλο στον Ολυμπιακό"

«Πράγματι, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά νιώθω πολύ άνετα στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος που έδωσε μία νέα προοπτική, όταν τα πράγματα πήγαν στραβά, επιπλέον μου προσφέρει ένα καλό μισθό, το περιβάλλον αρέσει στην οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω για ακόμα μία σεζόν», επισήμανε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Μιραλάς αναφέρθηκε επίσης στα 18 τέρματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, αλλά και στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κέβιν, είστε με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, έχετε μπροστά σας το Κύπελλο και έχει πετύχει 18 τέρματα σε 21 αγώνες. Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις;

«Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Είμαι ήρεμος. Πέρυσι σημείωσα 14 γκολ. Ήθελα να κάνω το ίδιο και φέτος. Από τη στιγμή που είχα φτάσει τα 14 πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, σκέφτηκα ότι μπορούσα να ξεπεράσω την περυσινή μου. Τα κατάφερα με τα τέσσερα γκολ που πέτυχα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν, παρά το γεγονός ότι στην αρχή αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σου έδωσε συγχαρητήρια;

«Δεν είναι από τους προπονητές που μιλούν πολύ. Απλά, μου είπε ότι δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα εκτελώ τα πέναλτι (σ.σ. γέλια)».

Η επιτυχία αυτή θεωρείς ότι θα μπορούσε να σου ανοίξει κάποιες πόρτες το καλοκαίρι;

«Πράγματι, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά νιώθω πολύ καλά εδώ. Η ομάδα μου έδωσε μία νέα προοπτική, όταν τα πράγματα πήγαν στραβά, επιπλέον μου προσφέρει ένα καλό μισθό, το περιβάλλον αρέσει στην οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω για ακόμα μία σεζόν».

Στην πραγματικότητα, όμως, η Ελλάδα δεν ήταν ο αγαπημένος σου προορισμός.

«Ναι, η πραγματικότητα είναι ότι δεν σκεφτόμουν ότι θα συνεχίσω εκεί. Όμως, μετά τη Σεντ- Ετιέν ήθελα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Οι εμφανίσεις μου στην Ελλάδα με βοήθησαν να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να μιλούν για μένα».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, με τον Βαλβέρδε να ρίχνει το βάρος στην τακτική. Ο Ισπανός τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του (πλην φυσικά του εδώ και καιρό τραυματία Πάντελιτς) και ετοιμάζει δύο διαφορετικά σχήματα, ενόψει του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Μέγερι, για παράδειγμα, αναμένεται να αγωνιστεί στο Αγρίνιο κι ο Κάρολ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Ιμπαγάσα, λογικά, θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπως και ο Χολέμπας, ενώ ίσως δοθούν κάποιες ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, όπως ο Ορμπαϊθ και ο Μαρκάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK