Μίτσελ: "Έχουμε αποφασίσει για τον επιθετικό"

Δεν αποκάλυψε το όνομα του επιθετικού που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός, αλλά έκανε λόγο για ειλημμένη απόφαση ο Μίτσελ, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Μπιμπάο στο Καραϊσκάκη.

Μίτσελ: "Έχουμε αποφασίσει για τον επιθετικό"

" Ήδη έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι", απάντησε ο Ισπανός προπονητής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης χωρίς πάντως να δώσει άλλες λεπτομέρειες. " Με ρωτήσατε και απάντησα", συμπλήρωσε ο Μίτσελ όταν του ζητήθηκε να πει περισσότερα.

Για το 0-0 δήλωσε: " Μας έλειπε ο ρυθμός και η ακρίβεια. Ήταν φυσιολογικό όμως λόγω της ζέστης. Και γι' αυτό λόγω της έλλειψης ακρίβειας χρειάστηκε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πιο γρήγορο ρυθμό από εμάς, αφού αρχίζουν οι υποχρεώσεις της. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με καλά και άσχημα στοιχεία.

Δεν θέλω να κάνω διακρίσεις, γιατί όλοι έχουν κάνει καλή προετοιμασία. Ενδέχεται να πάρουμε αποφάσεις για το ρόστερ που ενδεχομένως θα είναι άδικες για κάποιους. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορεί να έλθουν κι άλλοι.

Για εμάς πιο σημαντική είναι η προπόνηση. Μας αρέσει να παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να νικάμε, αλλά σήμερα με τόση ζέστη ήταν αδύνατο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK