Μίτσελ, μεταγραφή και Σιόβας

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα για τον Ολυμπιακό, καθώς κορυφώνεται η αγωνία για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Μίτσελ, προκύπτει ζήτημα ενίσχυσης με μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, την ώρα που οι Βέλγοι ζητάνε τον Σιόβα.

Getafe's coach Miguel 'Michel' Gonzalez  reacts during their King's Cup semi-final soccer match against Sevilla at Colisseum Alfonso Perez stadium in Getafe, near Madrid, February 10, 2010. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) SOCCER-SPAIN/CUP
Getafe's coach Miguel 'Michel' Gonzalez reacts during their King's Cup semi-final soccer match against Sevilla at Colisseum Alfonso Perez stadium in Getafe, near Madrid, February 10, 2010. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) SOCCER-SPAIN/CUP REUTERS

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Μίτσελ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να προλάβει να έρθει ο Ισπανός τεχνικός αμέσως (πριν το σαββατοκύριακο) στην Ελλάδα. Ο Ισπανός τεχνικός από την άλλη φέρεται να επιθυμεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το προσεχές καλοκαίρι. Για την ώρα τα πάντα παραμένουν ρευστά και αναμένεται να δούμε την τροπή που θα πάρει η εν λόγω υπόθεση.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" να προχωρήσει σε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ωστόσο αν αφορά υπόδειξη του νέου προπονητή ή αν πρόκειται παίκτη που έχουν εντοπίσει οι Λορένθο και Κοβάσεβιτς, τον οποίο προσπαθούν να κλείσουν από τώρα.

Τέλος πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Δημήτρη Σιόβα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην έχουν αποφασίσει ακόμη να θα δώσουν ή όχι τον νεαρό Έλληνα άσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK