Μίτσελ: "Στο μυαλό μόνο η νίκη"

Ο Μίτσελ αφήνει στην άκρη το πανηγυρικό κλίμα και φροντίζει να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Πρωτίστως μας ενδιαφέρει η νίκη και η ωραία μπάλα για να εξασφαλίσουμε τον τίτλο". Με Φουστέρ στην αποστολή μετά από 2,5 μήνες.

Μίτσελ: "Στο μυαλό μόνο η νίκη"

Ο Μίτσελ ξέρει ότι το κλίμα στον Ολυμπιακό θυμίζει φιέστα, γνωρίζει ότι άπαντες περιμένουν το κυριακάτικο ντέρμπι για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, φροντίζει ωστόσο να κατεβάσει τους τόνους και να τονίσει πως για να έρθει το 40ο πρωτάθλημα πρέπει να έρθει και η νίκη.

"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πάνω απ' όλα η νίκη και αυτή να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο", ήταν το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση του Σαββάτου. Και συνέχισε: "Θέλω να έχετε στο μυαλό σας πως πρέπει να παίξουμε, να κερδίσουμε, να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο".

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Ισπανός συνέχισε και το Σάββατο τις δοκιμές, ιδίως στην άμυνα όπου έβαλε στα στόπερ του Παπαδόπουλο και Σιόβα. Από κει και πέρα, ο Μέγκιερι αναμένεται να είναι στο τέρμα, ο Παπάζογλου στα δεξιά της άμυνας και ο Χολέμπας στα αριστερά, ο Φέισα αμυντικό χαφ και οι Μανιάτη-Μοντέστο εσωτερικά χαφ, ο Βλαχοδήμος στα δεξιά και ο Αμπντούν στα αριστερά και ο Τζεμπούρ προωθημένος. Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο να παίξει ο Μανωλάς αντί του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

*** H SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας (10/03) με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις από το ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Παρουσιάζουν Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις Ηρακλής Τσίκινης. Ραντεβού την Κυριακή στις 21:45.

News 24/7

24MEDIA NETWORK