Μόνο εμπόδιο για Ρουίς η Χιμνάσια

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Άλαν Ρουίς, αλλά περιμένει πλέον να ξεκαθαρίσει το καθεστώς που ισχύει με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Μόνο εμπόδιο για Ρουίς η Χιμνάσια

Κι αυτό, διότι εκτός από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην υπόθεση φαίνεται να έχουν εμπλακεί μάνατζερ, αλλά και εταιρία που φέρεται να έχει μεσολαβήσει για να αποκτήσει μέρος των δικαιωμάτων του 19χρονου επιτελικού μέσου.

Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" έδωσε τα χέρια με τον ατζέντη του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος υποστήριξε στη συνάντηση που είχε με τους συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι θα έχει νέα επικοινωνία με την Χιμνάσια και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξεκαθαρίσει άμεσα η κατάσταση σχετικά με τα δικαιώματα του Ρουίς, ώστε να ολοκληρωθεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα η μεταγραφή.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους θα έχουν τη Δευτέρα νέα επικοινωνία με τους Αργεντινούς, κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά τον Πάουλο Μασάδο, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, ο προπονητής της Τουλούζ, Αλέν Καζανοβά, αν και αρχικά δεν είχε πρόβλημα να παραχωρηθεί ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, πλέον έχει αλλάξει στάση και θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ακόμη, ο Πέταρ Γκρμπιτς, ο οποίος τελεί υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό, δοκιμάζεται από τη Δυναμό Δρέσδης, στην οποία παρεμπιπτόντως αγωνίζεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK