Μπάριος, Σαβιόλα και Ελμάντερ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Πέραν του κεντρικού χαφ και του αμυντικού χαφ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός επιθετικού. Ο Λούκας Μπάριος, ο Χαβιέ Σαβιόλα και ο Γιόχαν Ελμάντερ είναι οι τρεις περιπτώσεις που απασχολούν τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι απέσυραν το ενδιαφέρον για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό.

Μπάριος, Σαβιόλα και Ελμάντερ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Μετά το ναυάγιο της περίπτωσης Μοργκάν Αμαλφιτανό, ο Ολυμπιακός στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του για τον κεντρικό μέσο, τονίζοντας πως πρόκειται να ψάξει για παίκτη από το πάνω ράφι. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του αμυντικού χαφ που συνεχίζει να απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται και για επιθετικό και εξετάζουν τρεις περιπτώσεις. Η πρώτη είναι του Χαβιέ Σαβιόλα, η δεύτερη του Γιόχαν Ελμάντερ και η τρίτη του Λούκας Μπάριος.

Ο πρώτος δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αφού ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει τα μεταγραφικά καλοκαίρια. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Μάλαγα από την οποία έμεινε ελεύθερος και ο Ολυμπιακός τον εξετάζει.

Ο δεύτερος είναι ο Λούκας Μπάριος, γνωστός από την τριετή θητεία του στη Ντόρτμουντ (2009-2012). Ο 28χρονος Παραγουανός επιθετικός αγωνίζεται στην Κίνα και η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη, αφού το συμβόλαιό του είναι ακριβό.

Ο τρίτος είναι ο Γιόχαν Ελμάντερ, για τον οποίο οι Τούρκοι αποκάλυψαν πρώτοι ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος Σουηδός στράικερ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Γαλατά, αλλά δεν είναι στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ και αναζητείται φόρμουλα για να μείνει ελεύθερος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του έναν εκ των τριών επιθετικών, όπερ σημαίνει πως ο Ράφικ Τζεμπούρ δύσκολα δεν θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK