Να περιορίσουν το ρίσκο θέλουν στον Ολυμπιακό

Να περιορίσουν το ρίσκο ως προς τις (υπόλοιπες) μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι θέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πιάσει τόπο και το τελευταίο ευρώ που θα διαθέσουν και να μην υπάρξουν τυχόν αστοχίες.

Να περιορίσουν το ρίσκο θέλουν στον Ολυμπιακό

Να περιορίσουν το ρίσκο ως προς τις (υπόλοιπες) μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι θέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ επιθυμεί να βαδίσει στα σίγουρα, για παίκτες δηλαδή που γνωρίζει καλά και οι οποίοι είτε αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα είτε έχουν περάσει στο παρελθόν από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Και από το τμήμα σκάουτινγκ, επίσης, θέλουν να είναι προσεκτικοί και να κάνουν τις σωστές επιλογές και εισηγήσεις στον Ισπανό προπονητή.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πιάσει τόπο και το τελευταίο ευρώ που θα διαθέσουν και να μην υπάρξουν τυχόν αστοχίες. Στις μεταγραφές, βέβαια, δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος, διότι μπορεί να αποκτήσεις έναν παίκτη ελεύθερο (όπως ο Ιμπαγάσα) ή δανεικό (όπως ο Μιραλάς), από τους οποίους να πάρεις πολλά και από την άλλη να δώσεις αρκετά χρήματα (όπως για τον Ριέρα) και να μην έχεις τα οφέλη που προσδοκούσες.

Το θέμα είναι με το κατάλληλο ψάξιμο, οργάνωση και μεθοδικότητα να βρεις τους παίκτες που ταιριάζουν στο στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει η ομάδα, αλλά και να έχουν τη σωστή νοοτροπία.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Ο Ολυμπιακός γνώριζε, για παράδειγμα, στην υπόθεση του Ιμπαγάσα, τι ποδοσφαιριστή έπαιρνε. Ο Αργεντινός μέσος προερχόταν από μία δωδεκαετή θητεία στην Ισπανία και ήταν γνωστή η αξία, οι ικανότητές και η προσωπικότητά του. Επίσης, ο Μιραλάς είχε δείξει κυρίως στη Λιλ, αλλά και στη Σεντ Ετιέν ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή και η αλλαγή παραστάσεων και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έδωσε άλλη ώθηση στην καριέρα του.

Όλα κυλούν ομαλά για Μίτσελ

Κατά τα άλλα, ο Μίτσελ εισήχθη πάλι στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει έλεγχος για την μετεγχειρητική πορεία του και όλα εξελίσσονται ομαλά. Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες: "Ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μίτσελ εισήχθη σήμερα στο θεραπευτήριο Metropolitan για να του αφαιρεθεί με γαστροσκόπηση το stent από τον χοληδόχο πόρο που του είχε τεθεί δύο εβδομάδες πριν. Εξήλθε αμέσως. Η μετεγχειρητική του πορεία είναι πάρα πολύ καλή. Η γενική του κατάσταση είναι άριστη, ενώ υποβάλλεται σε συχνές αλλαγές των τραυμάτων του από τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χρήστο Θέο".

Τέλος, οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση του Ντε Βινσέντι (που τον Ιούλιο θα είναι στο Ρέντη) στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ, αλλά και από την παρουσία του Σουμπίνιο (που πέτυχε το νικητήριο γκολ) στο παιχνίδι του Ατρόμητου Αθηνών με τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK