Νικοπολίδης σε παίκτες: "Μην ξενυχτάτε"

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν γνωρίζει ακόμη το μέλλον του ως πρώτος προπονητής, ωστόσο δεν διστάζει να επιβληθεί στα αποδυτήρια, κάνοντας παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις στους παίκτες του.

Νικοπολίδης σε παίκτες: "Μην ξενυχτάτε"

Ένα από τα σημεία που φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί ο νέος προπονητής είναι η πειθαρχεία και το νυχτερινό ωράριο, κάτι που ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Νικοπολίδης έδειξε πως ανεξαρτήτως από το μέλλον σαν πρώτος προπονητής στην ομάδα ή σαν βοηθός του επόμενου τεχνικού, δεν πρόκειται να κάνει "εκπτώσεις" σε οτιδήποτε διαταράσσει το κλίμα στα αποδυτήρια και δεν θα ανεχθεί αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από κανέναν.

"Μη με αναγκάσετε να σας βάλω πρόστιμα..."

"Είστε επαγγελματίες και θα πρέπει να τηρείτε τα ωράρια. Δεν θέλω να είστε τα βράδια έξω. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και πρέπει και να τον σέβεστε. Μη με αναγκάσετε να σας βάλω πρόστιμα, είναι κάτι που δεν θέλω", είπε χαρακτηριστικά θέλοντας να ξεκαθαρίσει από νωρίς τις προθέσεις του.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, ο λόγος για τον οποίο ο Αντώνης Νικοπολίδης αναφέρθηκε σε ξενύχτια και στη νυχτερινή ζωή των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών Ελλάδας. Μέχρι στιγμής οι παίκτες δεν έχουν δώσει δικαιώματα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν είχε τέτοιου είδους προβλήματα κατά τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εκτός αν υπήρχαν παραπτώματα, τα οποία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα (21/01) κάποιοι παίκτες φέρεται να παραβίασαν το ωράριο.

Αφεντικό στα αποδυτήρια...

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήθελε από την αρχή να ξεκαθαρίσει τη θέση του και παράλληλα για επικοινωνιακούς λόγους, έδειξε ότι θα είναι το απόλυτο "αφεντικό" των αποδυτηρίων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη φιλοσοφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, θα προσπαθήσουν να περάσουν το μήνυμα πειθαρχίας σε όλους του παίκτες.

Διαβάστε ακόμη:

Υπέγραψε για 3,5 χρόνια στη Ρόμα ο Τοροσίδης

Στον Άρη στέλνει τον Τάτο ο Ολυμπιακός

Παζάρια με Μίτσελ, πάντα στον πάγκο ο Νικοπολίδης

Ευχαριστημένος με τους παίκτες του ο Νικοπολίδης

Θεοδωρίδης: "Μπορεί ως πρώτος ο Αντώνης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK