ΠΑΕ: "Ο Κάκος να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία"

"Ανίκανο διαιτητή" και "γεμάτο εμπάθεια" χαρακτηρίζει η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" τον Τάσο Κάκο, τον οποίο κατηγορεί ότι "έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού" και τον καλεί "να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία".

GEPA-26071134009 - TIFLIS,GEORGIEN,26.JUL.11 - FUSSBALL - UEFA Champions League, Qualifikation, FC Zestafoni vs SK Sturm Graz. Bild zeigt Schiedsrichter Anastasios Kakos (GRE). Foto: GEPA pictures/ Markus Oberlaender
kakos.jpg INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν πρόκειται να μείνουν απαθείς, καθώς "η κοροϊδία έχει και τα όριά της" και άφησαν υπονοούμενα λέγοντας ότι "δεν ήταν μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας" αλλά "έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα".

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:"Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν ήταν μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν. Για όλα αυτά, αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία".

Από τον Ολυμπιακό επίσης λένε ότι ο Τάσος Κάκος έβρισε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK