Ο Κοβάσεβιτς στηρίζει την επιλογή Λεμονή για τον Ολυμπιακό

Με δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υποστήριξε ότι ο Τάκης Λεμονής είναι ο ιδανικός προπονητής για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ  ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ   (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα "vesti" έδωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε φυσικά για τη θέση του προπονητή στους "ερυθρόλευκους" στηρίζοντας τον Τάκη Λεμονή. : " Ξέρει τον σύλλογο, τη νοοτροπία, τις υποχρεώσεις, τις προσδοκίες. Είναι αφοσιωμένος στο μάξιμουμ στη δουλειά του και πιστεύω ότι είναι η ιδανική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού".

Επίσης σχολίασε και την ανάμειξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ: " Είναι Ολυμπιακός στην καρδιά και σίγουρα θα έχει το μυαλό του περισσότερο στα ερυθρόλευκα. Θα είναι μία σημαντική χρονιά, μετά από μία σεζόν στην οποία εκπληρώσαμε μόνο τον στόχο του πρωταθλητή Ελλάδας. Δεν πετύχαμε στην Ευρώπη, κάτι που δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Οι αλλαγές προπονητών άφησαν το σημάδι τους και οι αναβολές στο πρωτάθλημα δεν ήταν για καλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK