Ο Μήτρογλου, ο ξένος Τύπος και τα 8 εκατομμύρια ευρώ

Ντόρτμουντ, Ιντερ και Αρσεναλ είναι κάποιες από τις ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Κώστα Μήτρογλου, όπως αναφέρουν ξένα Μέσα που καθημερινώς ασχολούνται με τον Ελληνα φορ. Η ρήτρα των 8 εκατομμυρίων και ποια η στάση του Ελληνα επιθετικού σε όλα αυτά.

Ο Μήτρογλου, ο ξένος Τύπος και τα 8 εκατομμύρια ευρώ

Το ότι ο Κώστας Μήτρογλου αυτή τη στιγμή είναι ένα "hot" όνομα στο μεταγραφικό παζάρι δεν προκαλεί έκπληξη. Οπως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

"Κατάσκοποι" της Ντόρτμουντ βρέθηκαν την Παρασκευή στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν από κοντά τον Ελληνα φορ στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Σλοβακία, ενώ η γερμανική ομάδα θα στείλει άνθρωπο και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Το ενδιαφέρον, όμως, δεν σταματά στην Ντόρτμουντ. Ξένα ΜΜΕ βάζουν στο παιχνίδι την Αρσεναλ, βάζουν και την Ιντερ, βάζουν και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος αν μη τι άλλο γνωρίζει ποιος είναι ο Κώστας Μήτρογλου και τι δυνατότητες έχει.

Ολα αυτά δεν σημαίνουν ότι ο Μήτρογλου ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει ούτε ότι όλες οι ομάδες της Ευρώπης πέφτουν στα γόνατά του. Είναι φυσιολογικό, όμως, να έχει στρέψει πάνω του τα μάτια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν ενημερωθεί για τα κατορθώματά του, όχι τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο στην Ευρώπη (και δη το χατ τρικ με την Αντερλεχτ).

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, η διοίκηση υποστηρίζει πως η ρήτρα του Ελληνα επιθετικού είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης προς το παρόν δεν δείχνει να... χάνει τα μυαλά του. Από το περιβάλλον του Μήτρογλου τονίζεται πως δεν "καίγεται" να φύγει από τον Ολυμπιακό και να παίξει στο εξωτερικό και πως το μυαλό του τούτη τη στιγμή είναι επικεντρωμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, αλλά και της Εθνικής ομάδας.

Το θέμα, βέβαια, είναι αν πάρει σάρκα και οστά το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων. Τότε θα δούμε και τη στάση του Ολυμπιακού -ανάλογα την πρόταση- και φυσικά του ίδιου του παίκτη. Προς το παρόν, το θέμα περιορίζεται στα όσα γράφει ο ξένος Τύπος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK