Ο Μώραλης για Δήμαρχος Πειραιά

Όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, θα είναι υποψήφιος για τη Δημαρχία του Πειραιά, ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Μώραλη.

Ο Μώραλης για Δήμαρχος Πειραιά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε τελικά να μην διεκδικήσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τη Δημαρχία Πειραιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δεν θα έχουν… "ερυθρόλευκο" χρώμα.

Ο Γιάννης Μώραλης θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να στηρίζει φυσικά αυτή την υποψηφιότητά.

Ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων", είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του συνεταιρισμού, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό ένα ενδεχόμενο, στην περίπτωση που το σύνολο των ΠΑΕ τον ήθελε για μια ακόμη θητεία. Όταν πριν από λίγο καιρό είχε ερωτηθεί σχετικά με μια πιθανή υποψήφιότητα του στις δημοτικές εκλογές, πάντως, δεν είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα ζεστός.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν ενημερωθεί για την απόφαση του Γιάννη Μώραλη και θα στηρίξουν την προσπάθειά του. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και από την οικογένεια Κόκκαλη, η οποία θα έχει εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο (γίνονται προσπάθειες για να μπει ο Σωκράτης Κόκκαλης).

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, μέχρι την επόμενη Δευτέρα (14/4) ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας καλείται να βρει 140 άτομα, τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του. Εκπροσώπηση, εξάλλου, θα υπάρχει και από το συνδεσμιακό χώρο, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί θα σταθούν στο πλευρό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μώραλη.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού:

"Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ. Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.

Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Βαγγέλης Μαρινάκης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK