Ο Ολυμπιακός κυνήγησε την περίπτωση Ρομπίνιο, αλλά ο Βραζιλιάνος θέλει Σάντος

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε καλύτερο για την περίπτωση του Ρομπίνιο, όπως αποκαλύψαμε και την Κυριακή, αλλά ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως "κλείνει το μάτι" στη Σάντος.

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε την περίπτωση Ρομπίνιο, αλλά ο Βραζιλιάνος θέλει Σάντος

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για τον Ρομπίνιο. Έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει τα θέλω του, έφτασε πολύ κοντά στο να αποσπάσει τη θετική του απάντηση, μειώνοντας τις αποστάσεις με τον παίκτη, αλλά φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν θέλει να αποχωρήσει από τη σάντος.

Όπως γράψαμε την Κυριακή, η φόρμουλα που προώθησε ο Ολυμπιακός για να πείσει τον Ρομπίνιο να αποδεχθεί την πρόταση ήταν ανάλογη με εκείνη που είχε προταθεί πριν από μερικά χρόνια στον Αριέλ Ιμπαγάσα. Κι ο Αργεντινός είχε συμφωνήσει για 2+1 χρόνια, αλλά στο συμβόλαιό του είχε τοποθετηθεί όρος σύμφωνα με τον οποίο η συμφωνία θα ανανεωνόταν αυτόματα αν συμπλήρωνε 20 επίσημες συμμετοχές όπως κι έγινε. Κάτι ανάλογο προτάθηκε και στον Ρομπίνιο. Μάλιστα, στον τρίτο χρόνο συμβολαίου προβλέπονταν και αυξημένες αποδοχές, ώστε να είναι ακόμη μεγαλύτερο και το κίνητρο.

Ωστόσο, το θέμα φαίνεται να υποχωρεί. Και σε αυτό δεν φταίει ο Ολυμπιακός που προσπάθησε από την πλευρά του να επιτύχει μια μεγάλη μεταγραφή. Το θέμα είναι ο Ρομπίνιο, ο οποίος "κλείνει το μάτι" στη Σάντος και επιδιώκει να παραμείνει στο ρόστερ της, εξασφαλίζοντας ένα πλουσιοπάροχο (μεγάλης διάρκειας) συμβόλαιο. Μάλιστα, δεν λείπουν τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Ρομπίνιο να έχει σύντομα συνάντηση με τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας. Ουσιαστικά η υπόθεση εξαρτάται από τις συζητήσεις των δύο πλευρών. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, αλλά ρίχνουν τους τόνους παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK