Ο Ολυμπιακός των... Ελλήνων στο ντέρμπι

Έντονο θα είναι το ελληνικό στοιχείο από πλευράς Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν κρίνουμε από τις τελευταίες δοκιμές του Μίτσελ στου Ρέντη. Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να παρατάξει ενδεκάδα με έξι ή επτά Έλληνες παίκτες.

Ο Ολυμπιακός των... Ελλήνων στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Αυτό που προέχει για τον Μίτσελ είναι ο Ολυμπιακός να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και γενικά να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως «οδηγό» το παιχνίδι με τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, ενώ ο 50χρονος τεχνικός κάνει πράξη τα λόγια του, ότι «η ομάδα πρέπει να έχει ως βάση τους Έλληνες παίκτες».

Το κυρίαρχο βέβαια είναι ο Ολυμπιακός να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, να παίρνει καλά αποτελέσματα και να ικανοποιεί τον κόσμο του, ανεξάρτητα από το αν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα περισσότεροι Έλληνες ή ξένοι ποδοσφαιριστές. Σε ότι αφορά το ντέρμπι, ο Ισπανός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Μανιάτη, Σάμαρη, Μήτρογλου και πιθανό τον Παπάζογλου.

Οι τελευταίες δοκιμές...

Ο Μίτσελ θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές στην προπόνηση στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τους «πράσινους». Οι Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Ιμπαγάσα και Ολαϊτάν δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι, ενώ ο Μπονγκ γυμνάστηκε κανονικά την Πέμπτη, αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Το προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί στην άμυνα ο Σαλίνο, στα χαφ οι Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και στην επίθεση ο Βάις.

Βλέπουν Μήτρογλου, Σάμαρη, Σιόβα και Μανωλά

Στο μεταξύ, η Λίβερπουλ στέλνει εκπρόσωπό της στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον Μήτρογλου στην Λεωφόρο, τον οποίο θα τσεκάρει και η Ντόρτμουντ την ερχόμενη Τρίτη στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη.

Στο ντέρμπι θα είναι και σκάουτερ της Μαρσέιγ για τον Σάμαρη και των Άντερλεχτ, Μπριζ για τους Σιόβα και Μανωλά.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ και, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού, έχουν απομείνει περίπου 2.300 τα οποία διατίθενται καθημερινά από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη που θα είναι κατάμεστο την Τρίτη.

* Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα από τα site Sport24.gr και Contra.gr, σας περιμένει για σχόλιο και ανάλυση πριν και μετά από το σπουδαίο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ντέρμπι με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της Super BALL:

News 24/7

24MEDIA NETWORK