Ο Σίλβα των ρεκόρ: Ισοφάρισε τον Ρότσα, κυνηγάει τον Μπούκοβι

Ιστορία γράφει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει φτάσει τις εννέα νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και κυνηγάει πλέον το απίστευτο ρεκόρ του Μάρτον Μπούκοβι.

Ο Σίλβα των ρεκόρ: Ισοφάρισε τον Ρότσα, κυνηγάει τον Μπούκοβι
INTIME SPORTS

Με τη νίκη του με 2-0 στην έδρα της Βέροιας ο Ολυμπιακός έφτασε τις εννέα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Super League και δείχνει έτοιμος να γράψει ιστορία. Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, ισοφάρισε με το αποτέλεσμα αυτό την κορυφαία εκκίνηση στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, την οποία είχε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1994-95.

Παράλληλα, ξεπέρασε τους αείμνηστους Λες Σάνον και Λάκη Πετρόπουλο που είχαν σταματήσει στο οκτώ στα οκτώ τις σεζόν 1976-77 και 1974-75 αντίστοιχα.

Πλέον ο Μάρκο Σίλβα όμως κυνηγάει ένα απίστευτο ρεκόρ, αυτό της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι της σεζόν 1966-67 που είχε κάνει 11 σερί νίκες. Για να το πετύχει αυτό βέβαια πρέπει να επικρατήσει τόσο του Ηρακλή εντός έδρας, όσο και του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Αν κρίνουμε όμως από την μέχρι τώρα εικόνα του Ολυμπιακού, μόνο απίθανο δεν είναι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK