Ο Ταχτσίδης, η Τζένοα και η... καραμπόλα με Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στον Ολυμπιακό από την Ελλάς Βερόνα και μέσω Τζένοα; Σας μπερδέψαμε;

Ο Ταχτσίδης, η Τζένοα και η... καραμπόλα με Ολυμπιακό

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ακούγεται και γράφεται εντόνως τις τελευταίες μέρες -με τον Ολυμπιακό, ειρήσθω εν παρόδω, να το διαψεύδει- ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο. Οι Ιταλοί το επαναφέρουν το θέμα, γράφοντας τη Δευτέρα πως ο Ταχτσίδης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και συνδυάζουν όλο αυτό με έναν πρώην "ερυθρόλευκο", τον Λεάντρο Γκρέκο.

Ο Ιταλός μέσος που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από την Ελλάς Βερόνα. Παίζει στην ίδια θέση με τον Ταχτσίδη, για τον οποίο Ταχτσίδη υπάρχει αυτή η περιρραίουσα ατμόσφαιρα για Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και η Τζένοα. Πού κολλάει η Τζένοα σε όλα αυτά; Η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να ξεχρεώσει τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφαταζίδη και ουσιαστικά θέλει να αποκτήσει τον Ταχτσίδη και να τον δώσει σε συμφέρουσα τιμή στον Ολυμπιακό για να βγάλει από πάνω της ένα μεγάλο βάρος του ποσού που πρέπει να δώσει για την απόκτηση του "Φέτφα".

Αυτά είναι τα δεδομένα. Οτι η Τζένοα θέλει τον Ταχτσίδη, ότι η Ελλάς Βερόνα δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρησή του -από τη στιγμή που πήρε τον Γκρέκο- ενώ όλα αυτά ενισχύονται από το γεγονός πως ο τεχνικός της Βερόνα, Αντρέα Μαντορλνίνι, δεν απάντησε σε ερωτήσεις τον δημοσιογράφων για το μέλλον του. Πάντως, είναι στην αποστολή για το ματς της Τρίτης με την Εμπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK