O Tζεμπούρ και ο κεντρικός αμυντικός

Σε σύλλογο του εξωτερικού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος από την Κυριακή (19/1) αποτελεί παρελθόν από τη Σίβασπορ. Νέα σύσκεψη των "ερυθρόλευκων" για τη μεταγραφή ξένου αριστερού κεντρικού αμυντικού και με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Τι ισχύει για τον Κάμπελ.

O Tζεμπούρ και ο κεντρικός αμυντικός
djebour.jpg INTIME SPORTS

Ο Τζεμπούρ δεν θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού, αφού ο Μίτσελ έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του, αλλά θα παραχωρηθεί πάλι δανεικός, κατά πάσα πιθανότητα σε ομάδα εκτός συνόρων. Όπως τόνισαν στελέχη των Πειραιωτών, ο Αλγερινός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, ενώ προς το παρόν δεν έχει τεθεί θέμα πώλησής του, γι΄ αυτό και κάνουν λόγο για δανεισμό. Εκτός κι αν προκύψει συγκεκριμένη πρόταση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σχετικά με τη μεταγραφή αριστερού στόπερ, όπως αναμενόταν τη Δευτέρα (20/1) υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των Βρέντζου, Καρεμπέ, Ισά, Μίτσελ και Λορένθο και με την άφιξη του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα την Τετάρτη, οι "ερυθρόλευκοι" θα περάσουν στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων με τους αμυντικούς που τους ενδιαφέρουν.

Στα υπόψη είναι, μεταξύ άλλων, οι Χεϊτινχα (Έβερτον), Πεϊτσίνοβιτς (Νις), Μποτία (Σεβίλλη), Εσκουντέ (Μπεσίκτας), Σάντσεθ (Μάλαγα), Λουγκάνο (Γουέστ Μπρόμιτς), ενώ οι Ιταλοί γράφουν πως ο Μπουρντίσο είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γαλατασαράι.

Τα προσεχή εικοσιτετράωρα θα ξεκαθαρίσει, όχι μόνο του στόπερ αλλά και του κεντρικού μέσου. Συγκεκριμένα, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, που αγωνίστηκε στην Στρόμσγκοτσετ ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, επέστρεψε στην Αγγλία, απέρριψε την προοπτική της Βαλερένγκα και σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό TV2 της Νορβηγίας υποστήριξε ότι είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Όσο για τα περί εισήγησης του Βενγκέρ για πώληση του Κάμπελ στον Ολυμπιακό, από τη διοίκηση τόνισαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την Άρσεναλ, ούτε από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, παραδέχονταν ότι επιθυμούν την παραμονή του Κοσταρικανού στην ομάδα και αυτό θα επιδιώξουν να πετύχουν στις επαφές που θα έχουν με την αγγλική ομάδα.

Την Τετάρτη, τελικά, θα συζητηθεί η έφεση του Ολυμπιακού στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, που αποφάσισε πρωτόδικα να παραμείνει κλειστό ένα τμήμα της εξέδρας της Θύρας 7 στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK