"Ο Βερδού επέλεξε Ολυμπιακό"

Η "AS" θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή του Ζοάν Βερδού στον Ολυμπιακό και, μάλιστα, προχωρά ένα βήμα παραπάνω επισημαίνοντας ότι το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δύο ετών.

"Ο Βερδού επέλεξε Ολυμπιακό"

"Ο Ζοάν Βερδού πρόκειται να υπογράψει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο παίκτης αποχαιρέτησε την Εσπανιόλ στη χθεσινή (σ.σ. Πέμπτη) συνέντευξη Τύπου. Η Μπέτις, εξάλλου, εκδήλωσε ενδιαφέρον, αλλά εκείνος έχει επιλέξει να παίξει στον Ολυμπιακό του Μίτσελ και το Champions League", αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα.

Ένα άλλο ισπανικό δημοσίευμα, το οποίο προέρχεται από την ιστοσελίδα "grada360.com", αναφέρει ότι ο 30χρονος μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Εντός της ημέρας ο Ζοάν Βερδού και ο ατζέντης του (Μάχικο Ντίας) αναμένεται να περάσουν από το "Γ. Καραϊσκάκης" και από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν διαρρέει τίποτα προς το παρόν

Ισπανικά δημοσιεύματα, εξάλλου, αναφέρουν ότι η Μπέτις δεν μπορεί να καλύψει τον 30χρονο μέσο στο οικονομικό σκέλος, με συνέπεια να κάνει πίσω και, παράλληλα, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK