Οι απαντήσεις που περιμένει ο Μίτσελ

Απαντήσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε συλλόγους της πατρίδας του περιμένει μέσα στο επόμενο δωδεκαήμερο ο Μίτσελ. Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού εξετάζει κάποιες περιπτώσεις που έχουν τεθεί υπ' όψιν του, μέσω του Χουάνχο Λορένθο, από τη γαλλική και αγγλική αγορά. Τι ισχύει με τον Πέδρο Λεόν και τον Μοργκάν Αμαλφιτανό.

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Μίτσελ

Ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει τις επαφές του, όπως και ο ατζέντης του Μαριάνο Αγκιλάρ, και μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν. Ο Μίτσελ θα γνωρίζει ποιοι ποδοσφαιριστές από τη Ρεάλ Μαδρίτης (ή ανήκουν στους "μερένχες και αγωνίζονται δανεικοί σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους), τη Χετάφε, τη Βαλένθια, τη Σεβίλλη και τη Ράγιο Βαγεκάνο είναι υπό παραχώρηση, αν και ήδη έχει μια πρώτη εικόνα.

Το "κλειδί", αρχικά, είναι ποιοι παίκτες συζητούν το ενδεχόμενο να αφήσουν την Πριμέρα και εν συνεχεία αν μπορούν να αποκτηθούν τα δικαιώματά τους ή θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα ως δανεικοί.

Πληροφορίες από την Ισπανία πάντως αναφέρουν ότι ο 50χρόνος προπονητής περιμένει κάποιες απαντήσεις τις προσεχείς ημέρες, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τη διοίκηση του Ολυμπιακού όσο και με τον Λορένθο.

Ο τελευταίος έχει δώσει ένα φάκελο στον συμπατριώτη του τεχνικό με παίκτες από το Σαμπιονά και την Πρέμιερ Λιγκ. Από τη Γαλλία φέρεται να έχουν προταθεί στους "ερυθρόλευκους" ο Μοργκάν Αμαλφιτανό, που είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες πριν πάρει μεταγραφή στη Μαρσέιγ και ο Κλαούντιο Κεσερού της Ανζέ, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Η ισπανική αγορά όμως είναι εκείνη στην οποία έχει εστιάσει περισσότερο ο Μίτσελ και αυτό είναι λογικό, καθώς γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, θα περιορίσει το ρίσκο, ενώ οι παίκτες δεν θα έχουν πρόβλημα να προσαρμοστούν στον Ολυμπιακό ούτε στο τρόπο παιχνιδιού, αφού οι "ερυθρόλευκοι" εφαρμόζουν το ισπανικό στιλ ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον Πέδρο Λεόν, ισπανικές ιστοσελίδες φέρουν τον Μίτσελ να "κυνηγάει" την υπόθεση του 27χρόνου ακραίου επιθετικού που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίζεται δανεικός στη Χετάφε. Πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Ισπανίας πάντως φέρουν τον Πέδρο Λεόν να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Από την άλλη, για να επιμένει ο Μίτσελ, ενδεχομένως να έχει αφήσει ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι, είτε ο σύλλογος είτε ο παίκτης.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον προπονητή του Ολυμπιακού, όμως, προς το παρόν όλα βρίσκονται στο στάδιο των βολιδοσκοπήσεων.

Ουσιαστικές εξελίξεις για τα μεταγραφικά θα υπάρξουν στις αρχές Ιουνίου, ενώ ο Καστίγιο που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές (και είχε πολύ καιρό να ασχοληθεί με τους "ερυθρόλευκους") έγραψε στην ιστοσελίδα του στο facebook, το εξής: "Ολυμπιακός για πάντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK