Το εναλλακτικό πλάνο του Ολυμπιακού

Μετά το άδοξο τέλος του σίριαλ Βερδού, ενεργοποιείται το εναλλακτικό πλάνο του Ολυμπιακού για τις θέσεις του επιτελικού μέσου και του ακραίου επιθετικού, εφόσον και η υπόθεση Μολό παρουσιάζει δυσκολίες. Πλέον, η σύσκεψη μεταξύ των Βρέντζου, Μίτσελ, Ισά, Λορένθο και πιθανώς του Καρεμπέ, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στον Πειραιά, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το εναλλακτικό πλάνο του Ολυμπιακού
mitsel12.jpg INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ασχολούνταν με τον αντι-Βερδού από τις αρχές της εβδομάδας. Από τη στιγμή που ο Ισπανός μέσος δεν υπέγραψε κατά την παρουσία του στην Αθήνα την Παρασκευή (14/7) και δεν είχε απαντήσει στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» έως την Δευτέρα (17/6), ξεκίνησαν οι επαφές με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, δια παν ενδεχόμενο.

Ο Μίτσελ είχε ως πρώτη επιλογή τον πρώην παίκτη της Εσπανιόλ, αλλά από ένα σημείο και μετά φρόντισε να κινηθεί και προς άλλη κατεύθυνση για να προετοιμάσει το έδαφος, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Ισά.

Σχετικά, με τις τρεις λύσεις που εξετάζονται, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν μέσο που ανήκει σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, έναν από σύλλογο του Σαμπιονά και η τρίτη υπόθεση φαίνεται να αφορά Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί για την ώρα, αν ο παίκτης αγωνίζεται στην Ευρώπη, ή σε πρωτάθλημα της Νοτίου Αμερικής.

Για μία εξ΄αυτών των περιπτώσεων φέρεται να υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Πόσο έχει πλησιάσει ο Ολυμπιακός τον ποδοσφαιριστή; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και είναι κάτι που θα φανεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να βρίσκονται επίσης σε επαφές και με δύο ακραίους επιθετικούς, ως εναλλακτικές λύσεις του Μολό, καθώς η διοίκηση της Νανσί προς το παρόν δεν βάζει πολύ νερό στο κρασί της. Η μία φέρεται να είναι από τη γαλλική αγορά και η δεύτερη από την Ισπανία ή την Ιταλία.

Σε κάθε περίπτωση, η συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τους Πιέρ Ισά, Μίτσελ Γκονζάλεθ, Χουάνχο Λορένθο και ίσως και τον Κριστιάν Καρεμπέ την Δευτέρα (24/6) ή την Τρίτη (25/6) στον Πειραιά έχει πλέον ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αφενός για το πώς θα πορευτεί στη συνέχεια ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, αφετέρου θα ληφθούν αποφάσεις για την παραχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών. Ειρήσθω εν παρόδω άπαντες θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Όπως έχει δηλώσει ο Ισά, στόχος είναι η απόκτηση δύο ξένων ποδοσφαιριστών μέχρι την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αυστρία (9/7) για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, οπότε αναμένονται «καυτές» οι επόμενες 16-17 ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK