Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων στη Φούλαμ, τα έγγραφα είναι πλέον έτοιμα και, παρόλο το δυναμικό μπάσιμο της Γουέστ Χαμ για να αρπάξει τον Έλληνα διεθνή μέσα από τα χέρια των "κότατζερς", από ώρα σε ώρα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για Μήτρογλου

Ο Μήτρογλου έχει συμφωνήσει με τη Φούλαμ για συμβόλαιο 4,5 ετών (μέχρι τον Ιούνιο του 2018), με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια, δηλαδή, θα εισπράξει συνολικά 11 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το Λονδίνο, ο αγγλικός σύλλογος θα καταβάλλει στον Ολυμπιακό το ποσό των 12,5 εκατ. λιρών, δηλαδή 15,2 εκατομμύρια ευρώ. Μετά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις από πλευράς Φούλαμ, θα έχουμε πιο σαφή εικόνα σχετικά την οικονομική συμφωνία.

Κατά τα άλλα, από ώρα σε ώρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό ο Ερνάν Πέρες. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο 25χρονος Παραγουανός ακραίος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους μέχρι το 2017 και η Βιγιαρεάλ θα λάβει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Τζόναθαν Λεζεάρ παρουσιάστηκε από τη Μαλίν με την οποία συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι, με τους Βέλγους να επισημαίνουν στα ρεπορτάζ, ότι "το καλοκαίρι θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK