"Οι Ολυμπιακοί θα αγαπήσουν τον Μάρκο Σίλβα"

Ο αρχισυντάκτης της "A'Bola", Μιγκέλ Κορέια, ανέλυσε στον Sport24 Radio 103,3 τους Πορτογάλους που θα δούμε στην φετινή Super League.

"Οι Ολυμπιακοί θα αγαπήσουν τον Μάρκο Σίλβα"
INTIME SPORTS

Ο αρχισυντάκτης της πορτογαλικής εφημερίδας " A Bola", Μιγκέλ Κορέια, ανέλυσε στον " Sport24 Radio 103,3" τους Πορτογάλους που θα δούμε στην φετινή Super League.

Τι είπε για τον Μάρκο Σίλβα, το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντρέ Καρίγιο, την Σπόρτινγκ και το νέο προπονητή του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες.

Για τον Άρη που είχε αγωνιστεί ο πατέρας του

"Βλέπω ότι τώρα είναι στην τρίτη εθνική και βγήκε στην δεύτερη θέση γιατί πρώτος ήταν ο Πανσερραϊκός".

Για τον Μάρκο Σίλβα

"Ο Μάρκο Σίλβα πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά στον Ολυμπιακό. Είναι μικρός προπονητής, αλλά όπου έχει περάσει έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Και τα δύο χρόνια στην Εστορίλ την έβγαλε στην Ευρώπη. Στην Σπόρτινγκ πήρε το Κύπελλο και η ομάδα δεν είχε κερδίσει τίποτα τα τελευταία χρόνια. Έχει διαφορές με τον Περέιρα και τον Ζαρντίμ. Σαν παίκτης ήταν αμυντικός, αλλά σαν προπονητής θέλει την επίθεση. Θα τον αγαπήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Παίζει περισσότερο το 4-3-3. Του αρέσει η ομάδα του να κρατάει την μπάλα".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Καρίγιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

"Δεν είναι εύκολο. Ο Καρίγιο πήγε πολύ καλά με την εθνική του στο Κόπα Αμέρικα και ο νέος προπονητής είπε θα τον κάνει ακόμα καλύτερο παίκτη. Δεν θα είναι εύκολο να τον πάρουν. Θα είναι δύσκολο ο Μάρκο Σίλβα να πάρει παίκτη από την Σπόρτινγκ, από την Πορτογαλία ναι, αλλά από την Σπόρτινγκ δύσκολα".

Για την φετινή Σπόρτινγκ

"Τώρα έχει νέο προπονητή η Σπόρτινγκ, φτιάχνει ομάδα και μπορεί να έρθει και ο Μήτρογλου εδώ. Αυτές τις μέρες θα μάθουμε τι θα γίνει. Απ' όσο ξέρουμε, τα πράγματα πηγαίνουν καλά".

Για το νέο προπονητή του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες

"Τώρα άρχισε μόνος του ως προπονητής. Ήταν χρόνια βοηθός στην εθνική με τον Πάουλο Μπέντο. Στη Μαρίτιμο πέρυσι ως πρώτος προπονητής έκανε καλή δουλειά. Θα μεγαλώσει ως προπονητής και θα βοηθήσει τον Παναιτωλικό να πάει καλά στο πρωτάθλημα".

Για τους Αντρέ Σιμόες και Ροντρίγκο Γκάλο της ΑΕΚ

"Ο Αντρέ Σιμόες ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μορεϊρένσε. Ανέβηκε γρήγορα στην πρώτη εθνική. Βοηθάει πολύ την ομάδα, τρέχει πολύ. Του Γκάλο του αρέσει να βοηθάει στην επίθεση. Και οι δύο παίκτες θα βοηθήσουν".

Για την πορεία του Πέλκα στην Στεούμπαλ την περσινή σεζόν

"Όταν πήγε στην ομάδα βοήθησε και ήταν καλό για τον Πέλκα να περάσει εδώ ένα χρόνο και θα δουν στον ΠΑΟΚ ότι έχει γίνει καλύτερος παίκτης".

Για το αν θα έρθουν και άλλοι παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα

"Έρχονται πολλοί Πορτογάλοι εκεί. Οι μεταγραφές τελειώνουν στα τέλη Αυγούστου και μπορεί να έρθει κάποιος εκεί".

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας

"Οι Πορτογάλοι είναι ευχαριστημένοι με τον Σάντος. Θα περάσουμε στους ομίλους του EURO και θέλουμε να πάμε μακριά. Αν είναι καλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορούμε να πάμε μακριά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK