Οι Ρώσοι λένε για Άλβες

Το δανεισμό του Μπρούνο Άλβες με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ φέρεται να επιδιώκει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα "Sport Εxpress ".

Warsaw 21/06/2012.POLAND, WARSAW .Pleyers of Portugal celebrate at full time during the Euro 2012 football championships quarter-final match Czech Republic vs Portugal, on June 21, 2012 at the National Stadium in Warsaw. .Photo by: Piotr Hawalej / WROFOTO
alvesbruno.jpg INTIME SPORTS

Παράλληλα, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έδωσε συνέντευξη σε μία άλλη ρωσική εφημερίδα, τη "Sovietsky Sport", στην οποία αναφέρει: "Κυκλοφορούν διάφορες φήμες, αλλά ο ατζέντης μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια πρόταση. Είμαι παίκτης της Ζενίτ, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και θέλω να παλέψουμε για να πάρουμε τον τίτλο".

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για τον πρώην άσο της ΑΕΚ υπάρχει ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Φιορεντίνα, ενώ στον πορτογαλικό Τύπο, ο Μπρούνο Άλβες ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Από τον Ολυμπιακό, για την ώρα, δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν επαφές με τη Ζενίτ, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι σε συζητήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους διοικούντες πως είχε αναφερθεί το όνομα του 31χρονου αμυντικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, εξάλλου, έκανε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του λέγοντας: "Η πορτογαλική αγορά είναι αρκετά ακριβή. Οι καλοί παίκτες δεν είναι ελεύθεροι και είναι δύσκολο να κάνουμε μία επένδυση".

Καμία ανησυχία για Τοροσίδη

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν προπονήθηκε το πρωί λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του στο φιλικό της Τετάρτης με την Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και δούλεψαν στην επιθετική λειτουργία.

*** Η Ρούμπιν Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάμπλο Ορμπάιθ με ελεύθερη μεταγραφή, όπως υποστηρίζουν οι Ρώσοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK