Επιστροφή Σιόβα, σκέψεις για Φετφατζίδη, Ντιακιτέ

Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ φανέρωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δοκίμασε στην προπόνηση την Τετάρτη (31/10) τον Σιόβα στη θέση του στόπερ αντί του Κοντρέρας, ο οποίος έχει αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα και ίσως προφυλαχτεί καθώς ακολουθεί και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μονπελιέ.

Επιστροφή Σιόβα, σκέψεις για Φετφατζίδη, Ντιακιτέ

Παράλληλα, ο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε στη δεξιά πλευρά στα χαφ τον Φετφατζίδη και σε ρόλο αμυντικού μέσου τον Ντιακιτέ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε με τους βασικούς στο δίτερμα, τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέβα στην άμυνα, τον Ντιακιτέ ως ανασταλτικό χαφ έχοντας μπροστά του τον Μασάντο και τον Γκρέκο, τους Φετφατζίδη και Αμπντούν στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή τον Μήτρογλου.

Οι δοκιμές του Πορτογάλου...

Ο Ζαρντίμ θα συνεχίσει τις δοκιμές (σήμερα Πέμπτη, αλλά και την Παρασκευή), στις οποίες θα φανεί, αν θα θελήσει να προστατέψει τον προερχόμενο από τραυματισμό Ράφικ Τζεμπούρ ενόψει του αγώνα με τους Γάλλους την ερχόμενη Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά και αν θα ξεκουράσει τον Φρανσουά Μοντέστο. Όσον αφορά, στο ματς τη Μονπελιέ, ο προπονητής του Ολυμπιακού λογικά θα έχει στη διάθεσή του και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η ανανέωση και η... Ιταλία για Τοροσίδη

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Τοροσίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, εκτός από τη Ρόμα και τη Νάπολι, "έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αμυντικού έχει δείξει και η Τζένοα".

Η... "πρώτη" του Λορένθο...

Στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης" θα βρίσκεται για πρώτη φορά και ο άμεσος συνεργάτης του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Χουάν Χοσέ Λορένθο. Στον Ολυμπιακό το τελευταίο δίμηνο, είτε μέσα σε δημόσιες τοποθετήσεις τους είτε σε συζητήσεις που έγιναν εντός των τειχών, έλεγαν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού δεν ήταν και ο καλύτερος. Δεν καλύφτηκαν επαρκώς τα κενά, χάθηκε πολύτιμος χρόνος σε υποθέσεις που δεν έβγαζαν πουθενά, δεν υπήρξαν οι κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις τις κρίσιμες στιγμές, ενώ παράλληλα ο σύλλογος θα μπορούσε –ακολουθώντας σωστή στρατηγική- να έχει οικονομικά οφέλη από ενδεχόμενη πώληση παικτών που έμειναν στην ομάδα και δεν έχουν προσφέρει, όπως για παράδειγμα, ο Ντιόγκο. Προκειμένου να λυθούν τέτοιου είδους αστοχίες, έγινε και η πρόσληψη του 36χρονου Ισπανού.

Διαβάστε ακόμη:

Θεραπεία ο Κοντρέρας

Το παρασκήνιο της πρόσληψης Λορένθο

Τεχνικός σύμβουλος σκάουτινγκ ο Λορένθο

News 24/7

24MEDIA NETWORK