Ολυμπιακός - Χέρενφεν 4-5

Σε ένα παιχνίδι με εννέα γκολ και πολλές ευκαιρίες, ο εξαιρετικός επιθετικά Ολυμπιακός προδόθηκε από τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε με 5-4 από την Χέρενφεν.

Ολυμπιακός - Χέρενφεν 4-5

Ο αγώνας του "Άμπε Λένστρα" είχε πολλές ομοιότητες με αυτόν του "Ρατ Βέρλεγκ". Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στο ματς, σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο 7λεπτο (με Πάντελιτς, Κάταϊ) και γενικότερα ήταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στον αντίποδα, η αμυντική λειτουργία του ήταν τραγική σε όλο το ματς. Αλλεπάλληλα λάθη, αμέτρητες χαμένες μονομαχίες στον αέρα και έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως στις στημένες φάσεις ήταν οι λόγοι που ο Κοστάνσο υποχρεώθηκε να μαζέψει πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.

Στα θετικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν το εξαιρετικό πρέσινγκ των παικτών του Βαλβέρδε και η καταπληκτική εμφάνιση του Κάταϊ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και προκάλεσε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Τα λάθη των "ερυθρολεύκων" δεν φάνηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, δεδομένου ότι η λήξη τους βρήκε προηγούμενους με 4-2, στην επανάληψη όμως η κατάσταση ήταν τραγική.

Ο Ουρτάδο και ο Ριέρα έκαναν κατάχρηση της μπάλας, ο Τοροσίδης τα βρήκε σκούρα με τον Ασαϊντί και η κάθε επίθεση της Χέρενφεν μύριζε γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα ένα 10λεπτο (55'-65') η ολλανδική ομάδα ανέτρεψε το σκορ (5-4) και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός σίγησε επιθετικά (το πρώτο σουτ του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 78' και ήταν τελείως ακίνδυνο) και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να επαναλάβει το ξεκίνημά του.

4ο λεπτό:

7ο λεπτό:

9ο λεπτό:

23ο λεπτό:

33ο λεπτό:

40ό λεπτό:

55ο λεπτό:

64ο λεπτό:

66ο λεπτό:

Το live του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK