Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι

Στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Πόρτο, Ερνάνι, που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να υλοποιηθεί σε αντίθεση με αυτή του Σαμπράνο στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό.

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι

Οριστικές εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Ερνάνι αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς η περίπτωση του 23χρονου μοιάζει να γίνεται όλο και πιο εύκολη για τον Ολυμπιακό.

Σε αντίθεση με τον Σαμπράνο που απομακρύνεται από το Λιμάνι, ο Ερνάνι φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Πόρτο μετά από μία εξαιρετική χρονιά που έκανε στη Γκιμαράες. Ωστόσο, δεν βρήκε θέση βασικού στους "δράκους", μετρώντας 8 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Πλέον οι "δράκοι" δεν τον υπολογίζουν για την φετινή σεζόν, ωστόσο το πρόβλημα στην υπόθεση εντοπίζεται στην οψιόν αγοράς, για την οποία η Πόρτο επιμένει στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά τους, οι "ερυθρόλευκοι" συζητούν σχεδόν για τα μισά.

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι η "χρυσή τομή" μπορεί τελικά να βρεθεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει προκρίνει την περίπτωσή του. Ο Ερνάνι μπορεί να αγωνίζεται και στα δύο άκρα και ουσιαστικά είναι ο δεύτερος παίκτης για αυτή τη θέση που είχε ζητήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού (μετά τον Πάρντο).

Δείτε τον Ερνάνι εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK