Όλοι "στέλνουν" Σαντόμ, αλλά…

Σαν τις σταγόνες της βροχής διαδέχονται το ένα το άλλο τα δημοσιεύματα σχετικά με το φλερτ που έχει προκύψει μεταξύ του Ολυμπιακού και τον Κλεμάν Σαντόμ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλοι "στέλνουν" Σαντόμ, αλλά…

Ο 26χρονος Γάλλος μέσος, ο οποίος μπήκε… σφήνα στις προχωρημένες συζητήσεις των "ερυθρολεύκων" με τη Λεβάντε για τον Σενεγαλέζο Παπακουλί Ντιόπ φέρεται πλέον από μεγάλα Μέσα του εξωτερικού έτοιμος για τον Πειραιά!

Πριν από μερικές ώρες υπήρξε σχετική αναφορά από το ιταλικό δίκτυο "Mediaset" (σ.σ. ιδιοκτησίας του ισχυρού άντρα της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι), το οποίο αναδημοσιεύθηκε μέσω διαδικτύου σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το σχετικό ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρει πως ο διεθνής κεντρικός χαφ των πρωταθλητών Γαλλίας, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της Λιόν μπορεί τελικά να "παντρευτεί" με τους "ερυθρόλευκους"!

Όλοι "στέλνουν" Σαντόμ, αλλά…

Οι Γάλλοι από την πλευρά τους, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση υποστηρίζουν πως όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Λοράν Μπλαν εμπιστευθεί για την ίδια θέση τον 19χρονο Αντριέν Ραμπιό, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα ανοίξει εντελώς ο δρόμος για αποχώρηση του Σαντόμ, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Από πλευράς Ολυμπιακού, έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής ότι ο Σαντόμ είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν για να διαδεχθεί τον Ανδρέα Σάμαρη, με την υποσημείωση ότι ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν από αύριο Δευτέρα.

Όλοι "στέλνουν" Σαντόμ, αλλά…

Σε αντίθεση με τον Ντιόπ, ο οποίος είναι "καθαρός" αμυντικός χαφ, ο Σαντόμ έχει περισσότερες δημιουργικές αρετές και ταιριάζει πιο πολύ με τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος εδώ και τρεις ημέρες μετακόμισε στη Λισαβόνα και φόρεσε τη φανέλα των "αετών" της Μπενφίκα.

Οι "ερυθρόλευκοι", πάντως, εξετάζουν και ορισμένες άλλες περιπτώσεις (σ.σ. ακούστηκε ξανά το όνομα του 26χρονου Βραζιλιάνου Ντενίλσον της Σάο Πάουλο (πρώην της Άρσεναλ) και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο… έκπληξης, όπως συνέβη πρόσφατα με την περίπτωση του Παραγουανού Χόρχε Μπενίτες. Ίδωμεν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK