Ολοκληρώθηκε του Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ολοκληρώθηκε του Κασάμι

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που θα παίξω για αυτό τον σύλλογο και είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχους και είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, και παίζει στο Champions League, είχε τη δική του σημασία. Θα ήθελα να ευχαριστώ, επίσης, τον εξαιρετικό προπονητή που έπαιξε το δικό του ρόλο στην απόφασή μου, τον πρόεδρο της ομάδας για το ενδιαφέρον του. Για αυτό ήθελα να γίνω παίκτης της ομάδας.

Θα ήθελα να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περιμένω τη στιγμή που θα παίξω στο Καραϊσκάκη".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι".

Αυτός είναι ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1992 στα Σκόπια από αλβανική οικογένεια και ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από την ελβετική, Βιντετούρ. To 2006 και για τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Γκρασχόπερ, πέρασε ένα φεγγάρι από τη Λίβερπουλ ως δανεικός, ενώ στη συνέχεια η καριέρα του περιλάμβανε Ιταλία (Λάτσιο και Παλέρμο) για να καταλήξει το 2011 στη Φούλαμ. Τον Ιανουάριο του 2013, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε δανεικός στην Λουκέρνη.

O Κασάμι έχει πολιτογραφηθεί Ελβετός και έχει παίξει με όλες τις μικρότερες εθνικές ομάδες της χώρας, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ έχει συμμετοχές και με την εθνική ομάδα των Ανδρών.

Ο νεαρός άσος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (πίσω από τον σέντερ φορ), γεγονός που αναμένεται να δώσει λύσεις στον Μίτσελ, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη μέσα στη σεζόν.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Κασάμι με την φανέλα της Φούλαμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK