Μέσα ο Ιμπαγάσα, πάλι εκτός ο Ντιόγκο

Πάνοπλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Μέσα ο Ιμπαγάσα, πάλι εκτός ο Ντιόγκο. Νέα συνάντηση Μαρινάκη-παικτών και η... ψύχωση για το πρωτάθλημα. Ολα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής.

Μέσα ο Ιμπαγάσα, πάλι εκτός ο Ντιόγκο

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το ίδιο και ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος αν και εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, δήλωσε «παρών» για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την «Ένωση» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν πάνοπλοι στο ντέρμπι, ενώ ο Βαλβέρδε ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προπόνησης να δείξουν «σοβαρότητα και πάθος». Επανέλαβε ότι «πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας το περυσινό 6-0, καθώς πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι» και συμπλήρωσε λέγοντας πως χρειάζεται να αγωνιστούν «όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος σήμερα είχε γενέθλια (έκλεισε τα 48), συμπεριέλαβε στην 18άδα τους ίδιους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει μαζί του το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, τους Μέγερι, Κάρολ, Μοντέστο, Μανιάτη, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδη, Ορμπαϊθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Αυτό σημαίνει ότι έμειναν πάλι εκτός αποστολής, ο Ντιόγκο, ο Φετφατζίδης και ο Φεϊσα, όπως και οι Μόνχε, Παπάζογλου, Ποτουρίδης και Δασκαλάκης, οι οποίοι θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί στο Ρέντη.

Ο Βαλβέρδε σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους «ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

«Μπορεί να νικήσαμε 6-0 στον αντίστοιχο περυσινό αγώνα και να κερδίσαμε την περασμένη εβδομάδα τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε γιατί ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός» πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στο στόχο μας, ενώ περιμένουμε, όπως πάντα, από τους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη με τη συμπαράστασή τους και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Καραϊσκάκη».

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από τη Θύρα 25. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 35 έως 125 ευρώ. Σε ανανοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, επισημαίνεται πως «τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του. Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα προβληθεί από τα μάτριξ του γηπέδου ένα ολιγόλεπτο βίντεο για την τραγωδία της Θύρας 7.

* Νίκη της Ρούμπιν Καζάν επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-1 στο τουρνουά που διεξάγεται στη Μάλαγα. Υπό το βλέμμα του Ασπάθιου, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League νίκησε στο φιλικό με τέρματα των Καραντενίζ (23') και Ρεμένκο (93').

* Με το Contra.gr στο ντέρμπι! Ενημερωθείτε live για την εξέλιξη του ντέρμπι της Παρασκευής με την ΑΕΚ με live σχόλια των ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Δημήτρη Χριστοφιδέλη, και ΑΕΚ, Γιάννη Ξενάκη, και συζήτηση με τους αναγνώστες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK