Σαρωτικός ο Ολυμπιακός

Μιραλάς και Πάντελιτς πέτυχαν από δύο γκολ και ο Ολυμπιακός θριάμβευσε απέναντι στην αδύναμη Δόξα Δράμας με 6-0 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League. Πολλές οι αλλαγές από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, άρεσε ο Χαβίτο.

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός

Η εικόνα του αγώνα:

Αν δούμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, το ματς του Ολυμπιακού με τη Δόξα είχε ενδιαφέρον για πολλούς λόγους εκτός από τον τελικό νικητή. Βάσει δυναμικότητας των δύο ομάδων, αυτό που είχε σημασία είναι η ενδεκάδα του Βαλβέρδε και οι τελικοί σκόρερ.

Με τον Χαβίτο δεξί μπακ, τον Τζιμπούρ εκτός ενδεκάδας, τον Πάντελιτς βασικό και το εντυπωσιακό 6-0 να ολοκληρώνει το ήσυχο απόγευμα της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός ξέσπασε στην αδύναμη Δόξα, μείωσε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και κέρδισε τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα, ο οποίος σε έναν ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, έδειξε πόσο σπουδαίος είναι.

Το πάρτι άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Πάντελιτς με κεφαλιά, ενώ στο 32ο λεπτό ο Σικαλιάς έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα η Δόξα με τον Κάπελ (φτυστός ο Ρουμπίνιο!) έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μπει ξανά στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε το ξέσπασμα του Ολυμπιακού. Στο 52' ο Μιραλάς εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Ρόκα και με το κεφάλι έκανε το 3-0, ενώ στο 60' ο Πάντελιτς σκόραρε για δεύτερη φορά γράφοντας το 4-0.

Λίγο πριν το τέλος ήρθαν ακόμη δύο τέρματα από τους Πειραιώτες. Στο 87' ο Χαβίτο με ωραίο σουτ έκανε το 5-0 και στις καθυστερήσεις ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Το κλειδί του αγώνα:

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και το απέδειξε. Αν έλειπαν κάποιοι ατομικισμοί και επιπολαιότητες, ο Βαλβέρδε θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα.

MVP:

Ο Χαβίτο έπαιξε δεξί μπακ και βάσει συνθηκών τα πήγε μια χαρά. Ισως έτσι βρει θέση στην ενδεκάδα.

Ο αδύναμος κρίκος:

Αυτός ο Κάπελ μοιάζει με τον Ρομπίνιο, μόνο στο πρόσωπο...

Τα γκολ του αγώνα:

Το ρεπορτάζ του αγώνα θα αναρτηθεί στις 6 το πρωί της Πέμπτης όταν λήξει η απεργία της ΕΣΗΕΑ. Οι δημοσιογράφοι του Contra.gr, μολονότι κατά την ΕΣΗΕΑ δεν φέρουν τη συγκεκριμένη ιδιότητα, συμμετέχουμε στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK