Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0

Σαρωτικός και το 2014 ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, συνέτριψε σε ρυθμό προπόνησης την Καλλονή με 4-0 και διεύρυνε το αήττητο σερί του. Σαβιόλα (11 γκολ, ρεκόρ καριέρας), Ντομίνγκες, Μανωλάς και Μασάντο οι σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Στην αρχή του πρωταθλήματος, 1η αγωνιστική, κόντρα στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός του Μίτσελ δεν έπεισε. Νίκησε με το ζόρι 1-0 και κάπου εκεί άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι ο Μίτσελ παίζει το κεφάλι του.

Πέρασε ένας γύρος. Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και στους 16 του Champions League και κόντρα στην Καλλονή, στο Καραϊσκάκη αυτή τη φορά, δεν θύμιζε πουθενά την ομάδα της πρεμιέρας.

Κίνηση, διάθεση, ωραίοι συνδυασμοί και πολλά γκολ συνέθεσαν την εικόνα του αγώνα. Δυστυχώς λίγος κόσμος βρέθηκε στο Φάληρο για να απολαύσει το συγκρότημα του Μίτσελ, αλλά και τον Σαβιόλα να ανοίγει το σκορ στο 13ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και ασίστ του Τσόρι. Ειρήσθω εν παρόσω, ο Αργεντινός έφτασε τα 11 γκολ σε 18 αγωνιστικές και κάνει μακράν την καλύτερη σεζόν του. Η προηγούμενη ήταν αυτή του 2003-04 όταν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σημείωσε 14 γκολ ολόκληρη τη χρονιά.

Για να επιστρέψουμε, ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο γιατί δεν τον άφησαν οι συνθήκες. Το γρήγορο γκολ κατέβασε την ταχύτητα, η Καλλονή έκανε κι αυτή τις προσπάθειές της να επιτεθεί και το 1-0 δεν άλλαξε. Αντίθετα, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Ολυμπιακό, έπειτα από εξαιρετική ομαδική ενέργεια (Κάμπελ - Σαλίνο) και ιδανικό τελείωμα από τον Τσόρι στο 5ο λεπτό.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ήταν η σειρά του Μανωλά να σκοράρει. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε κόρνερ και ο Ελληνας αμυντικός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με σουτ και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 75' όταν έγινε το 4-0. Ο Βάις, που είχε περάσει αλλαγή, έβγαλε την ασίστ στον Μασάντο, ο οποίος και αυτός είχε περάσει αλλαγή και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει Σιδεράκη.

MVP:

Ο Τσόρι Ντομίνγκες τα έκανε όλα στο γήπεδο. Μοίραζε, έκοβε και σκόραρε μία φορά σε μία από τις καλύτερες και ουσιαστικότερες εμφανίσεις του.

Αδύναμος κρίκος:

Κανένα από τα ατού της Καλλονής δεν φάνηκε, όπως γίνεται, άλλωστε, στα τελευταία παιχνίδια.

Σχόλιο:

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία αναμενόμενη νίκη με την αναμενόμενη ευκολία. Τίποτε το ιδιαίτερο πέραν της εμφάνισης του Τσόρι. Στην αντίπερα όχθη η Καλλονή ψάχνει βαθμούς -ήξερε ότι δεν θα τους βρει στο Καραϊσκάκη- και ψυχολογική ανάταση.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης (66' Εντινγκά), Μανιάτης (72' Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (55' Βάις), Ντομίνγκες, Σαβιόλα.

ΑΕ Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Γιουκαρής (78' Ντάμπος), Μανούσος (69' Βαλιός), Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Καζάκης (20' Γκναμπούγιου).

Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK