Οργανωμένοι στο Ρέντη: τι απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές, η απάντηση του Περέιρα

Επίσκεψη από μερίδα των οπαδών δέχθηκαν στην προπόνηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οργανωμένοι στο Ρέντη: τι απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές, η απάντηση του Περέιρα

Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων θέλησαν να εμψυχώσουν τον Βίτορ Περέιρα και τους παίκτες του εκφράζοντας την στήριξή τους, με την προϋπόθεση ότι θα τα δώσουν όλα στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

" Ξεχάστε την Ντνίπρο, ξεχάστε τα όλα και ματώστε για το σύλλογο. Ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού", τους είπαν αρχικά.

Και συμπλήρωσαν με ένταση " παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Για 90 λεπτά θα είστε σαν εμάς. Έχετε έναν πρόεδρο και μια ομάδα που σας τα δίνει όλα και θα τα δώσετε και εσείς".

Το μήνυμά τους ήταν ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων. " Σε κάθε αγώνα θα είστε οπαδοί σαν εμάς. Θα είστε Θύρα 7. Με τον Παναθηναϊκό κάνουμε μια νέα αρχή και μετά θα δούμε την Ντνίπρο. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώνετε τη φανέλα".

Ο Βίτορ Περέιρα επενέβη και είπε: " Εμείς και εσείς είμαστε ένα, μια οικογένεια. Θα παλέψουμε για την οικογένειά μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό. Εσείς για εμάς και εμείς για εσάς".

Διαβάστε ακόμη:

Αποστολή ντέρμπι από τον Περέιρα: ποιους άφησε εκτός

News 24/7

24MEDIA NETWORK