"Όχι σε πρόταση για τον Τοροσίδη" γράφουν οι Ιταλοί

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Ρόμα κινείται για τη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη αναφέροντας στο ίδιο ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση ύψους 3.700.000 ευρώ από την Σάντερλαντ για την απόκτηση του δεξιού μπακ.

"Όχι σε πρόταση για τον Τοροσίδη" γράφουν οι Ιταλοί

Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία τα οποία αναφέρουν πως η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον Βασίλη Τοροσίδη, συνεχίζονται. "Οι "τζιαλορόσι" αναζητούν δεξιό μπακ και έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη" αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Παράλληλα, αποκαλύπτουν πως για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη πρόσφατα ενδιαφέρθηκε επίσημα και η Σάντερλαντ, η οποία σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς προσέφερε στον Ολυμπιακό 3.700.000 ευρώ, ποσό όμως που αρνήθηκαν οι "ερυθρόλευκοι".

Από τον Ολυμπιακό ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά και ούτε διαψεύδουν την κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Τοροσίδη σε ομάδα του εξωτερικού.

Αν, πάντως, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, τότε οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ πιθανό να εξετάσουν σοβαρά τις προτάσεις που θα έχουν για να τον παραχωρήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK