ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν..."

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει ότι ο οπαδός που πέταξε το ποτήρι στον Γιάννη Αναστασίου δεν θα παρακολουθήσει ξανά παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης", χαρακτηρίζει "θεατρική παράσταση" την πτώση του προπονητή του Παναθηναϊκού και κάνει λόγο για "πόλεμο που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν".

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν..."

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι με εντολή της διοίκησης θα εντοπίσει το φίλαθλο (τον χαρακτηρίζει "προβοκάτορα") που πέταξε το χάρτινο ποτήρι με το αναψυκτικό στον προπονητή του ΠΑΟ, την πτώση του οποίου χαρακτηρίζει ''θεατρική". Τονίζει δε ότι ο δράστης και όσοι επιχειρήσουν στο μέλλον να πράξουν κάτι ανάλογο δεν θα παρακολουθήσει ξανά παιχνίδι της ομάδας στο Καραισκάκης.

Οι ίδιες πηγές της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δηλώνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί στη διαιτησία ούτε θα παραπονεθεί ή θα διαμαρτυρηθεί. " Έχουμε ένα όραμα και μόνο. Να γίνεται ο Σύλλογος ολοένα και μεγαλύτερος και γι αυτό το μάθημα της Κυριακής μόνο καλύτερους θα μας κάνει", τονίζουν χαρακτηριστικά.

Επίσης, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζεται η ανάγκη να είναι η οικογένεια του Ολυμπιακού μια γροθιά. " Μόνοι μας (41) και όλοι τους (37). Και αυτή η λύσσα τους είναι η καλύτερη αφορμή για εμάς για να αρχίσει ένας πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν..." είναι η σχετική αποστροφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK